Jälkiruuat

Jogurttivaahto

alle 30 min

4 annosta

Ainekset

½ dl mantelilastuja
1,5 dl Juustoportin Kuohukermaa
2 rkl tomusokeria
400 g Juustoportin Turkkilaista jogurttia
4 kpl passionhedelmää
1,5 dl vadelmaa, tuoretta tai pakastetta

Ohje

  1. Aloita valmistus paahtamalla mantelilastut kuivalla pannulla. Kun mantelilastut ovat saaneet väriä, siirrä ne erilliseen astiaan odottamaan koristelua. Ole varovainen mantelilastujen paahtamisessa, sillä ne palavat helposti.
  2. Vatkaa kuohukerma ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele kermavaahdon joukkoon turkkilainen jogurtti.
  3. Siirrä jogurttivaahto halutessasi pursotuspussiin ja pursota vaahtoa annoslaseihin. Voit myös lusikoida vaahdon laseihin.
  4. Koverra passionhedelmistä niiden sisus ja koristele sillä annokset. Asettele annosten päälle vielä vadelmia sekä mantelilastuja