Uutuustuotteet

Paljon uutta auringon alla

Haluamme olla se toimija, joka näyttää suuntaa eikä kulje perässä. Siksi tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien innovaatioiden ja entistä parempien tuotteiden puolesta. Tältä sivulta löydät tietoa siitä mitä uutuuksia olemme viime aikoina tuoneet markkinoille.

Syksyn uutuudet!

Uutuus! Laktoositon viili vastuulliseen Vapaan lehmän perheeseen! Rasvaa tässä raikkaassa ja pehmeässä viilissä on 1 %. Viili maistuu sellaisenaan, mutta myös marjojen, myslin tai vaikka päärynäkeiton kanssa. Juustoportin hiilineutraali Vapaan lehmän tuoteperhe on vastuullisempi valinta, se on valinta ympäristön, eläinten ja ihmisten puolesta.

 

Uutuus! Raikas Vapaan lehmän piimä maistuu jano- tai ruokajuomana, mutta se sopii erinomaisesti myös smoothieen tai leivontaan. Rasvattomasta piimästä valmistat myös kevyitä välipaloja yhdistämällä piimän kanssa marjoja ja mysliä. Juustoportin Vapaan lehmän piimät ovat laktoosittomia. Pihatoissa asuvien, ympäri vuoden ulkoilevien ja kesällä laiduntavien lehmien hyvinvointi todennetaan kansainvälisen Welfare Quality-menetelmän mukaisesti. Vapaan lehmän tuoteperhe on ollut hiilineutraali vuodesta 2019.

Uutuus! Juustoportin täyteläinen Creme Fraiche on nyt luomua. Monipuoliseen ruoanlaittoon sopiva Creme Fraiche eli hapankerma tuo ihanaa makua ja pehmeyttä ruokaan kuin ruokaan. Kokeile kylmiin tai lämpimiin kastikkeisiin, piirakoihin, täytteisiin, dippeihin, keittoihin, patoihin ja viimeistele ruokasi makunautinto.

 

Uutuus! AB-lakkajogurtti on monen kestosuosikki ja nyt sitä saa paljon toivotussa ”pienessä suurpakkauksessa”! Uudelleen suljettava kansi mahdollistaa jogurtin helpon säilyttämisen, jos vain maltat jättää huomiseksi. Juustoportin AB-jogurtit ovat paksun samettisia, maultaan herkullisia ja valmistetaan aina suomalaisesta maidosta. Lakat ovat aitoja suomalasia lakkoja, jotka kerätään pohjoisen soilta.

 

Uutuus! Suolaamatonta kirnuvoita käytetään leivontaan, ruoanlaittoon tai leivän päälle. Etenkin leipureiden suosiossa oleva suolaamaton voi on ominaisuuksiltaan samanlaista kuin muutkin kirnuvoit, vain lisätty suola puuttuu. Sen voit lisätä itse taikinaan, jos tarve vaatii. Kirnuvoi ei räisky pannulla, minkä takia moni kokki onkin kehunut sitä parhaaksi paistamiseen. Juustoportilla kirnuvoi tehdään perinteikkäästi aidolla voikirnulla, kuten se tehtiin jo vuosikymmeniä sitten. Kullankeltainen väri ei synny väriaineista, eikä maku keinotekoisesti. Puhtaista, lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistetussa voissa maistuu perinteet ja raikas voin maku. Kannattaa kokeilla!

Uutuus! Paljon toivottu, makoisa päärynäkeitto maistuu koko perheelle HYVIN. Juo sellaisenaan, lisää puuroon tai rahkaan, myös smoothie maistuu mukavalta päärynäkeiton kanssa. Hyvin mehukeittoa voit syödä hyvillä mielin, se on aidosti sokeroimaton, eikä siihen lisätä makeutusaineita. 

 

Lataa esite täältä.

Valitettavan teknisen vian vuoksi sivun alaosan tuotteet eivät päivity tällä hetkellä. 

Uutuustuotteet