Uutuustuotteet

Paljon uutta auringon alla

Haluamme olla se toimija, joka näyttää suuntaa eikä kulje perässä. Siksi tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien innovaatioiden ja entistä parempien tuotteiden puolesta. Tältä sivulta löydät tietoa siitä mitä uutuuksia olemme viime aikoina tuoneet markkinoille.

Syksyn uutuudet!

Uutuus! Markkinoiden ensimmäiset aidosti sokeroimattomat ja makeutusaineettomat proteiinivanukkaat ovat HYVIN herkullisia. Minttu-suklaan makuyhdistelmä on täyteläinen ja raikas, saatavilla myös suklaan makuisena. Proteiinia näissä laktoosittomissa ihanuuksissa on 20 grammaa annoksessa ja hiilihydraatteja 6 g/ 100 g. Proteiinivanukas maistuu välipalana, eväänä, treenipäivissä tai terveellisempänä vaihtoehtona herkkuhetkissä.

Uutuus! Tuttu tuote, uusi koostumus! Hyvin proteiinirahkat ovat aidosti sokeroimattomia ja makeutusaineettomia. Hyvin mangorahka ja marjarahka ovat juuri sopivan makeita ja makuna raikkaan kesäisiä. Proteiinia on 12 grammaa per pakkaus.  Proteiinirahka maistuu välipalana, eväänä tai treenipäivissä. 

Uutuus! Kilon hedelmä- ja mansikkajogurtista riittää nautittavaa useammallekin herkkusuulle. Laktoositon persikka-aprikoosi-vadelmajogurtti ja mansikkajogurtti ovat paksun samettisia, maultaan herkullisia ja valmistettu suomalaisesta maidosta.

Uutuus! Reilumman kokoisessa, uudelleen suljettavassa pakkauksessa oleva pehmeä Turkkilainen jogurtti on täyteläistä, sillä rasvaa siinä on 10 %. Kermainen turkkilainen jogurtti maistuu maustamattomien jogurttien tapaan, esimerkiksi marjojen, myslin ja hunajan kera. Laktoosittomasta turkkilaisesta jogurtista voi valmistaa herkullisia kylmiä kastikkeita tai dippejä ja se soveltuu myös leivontaan.

Uutuus! Kevyempään ruoanlaittoon sopiva pehmeä smetana 20 % on reilun kokoisessa, uudelleen suljettavassa pakkauksessa. Laktoositon smetana sopii dippeihin ja kylmiin kastikkeisiin, sekä lisukkeeksi keittoihin ja patoihin. Kokeile myös leivonnassa, mutta kannattaa huomioida, että kevyempi smetana ei vaahtoudu rasvaisempien tavoin.

Uutuus! Uudenlaiset pehmeän rouheat maa-artisokka- ja  kasvissosekeitto ovat  täyttäviä ja maistuvia aterioita. Lämmitä keitto mikrossa ja ripottele siemenet keiton päälle. Ruokaisat siemenet kruunaavat aterian ja pitävät nälän loitolla pidempään. Juustoportin keitot valmistetaan ammattitaidolla ja intohimolla omassa ruokatehtaassa, Kasvisgalleriassa.

Uutuus! Uusi pakkauskoko! Vispikermaa sopii hyvin leivontaan, se tuo ruokiin rakennetta ja makua. Vispikerma vaahtoutuu nopeasti ja kestää hyvin myös lämmitystä. 

Uutuus! Uusi muoto ja pakkauskoko! Kansallisherkuksikin kuvattu leipäjuusto on maistuvaa sellaisenaan, sitä voi lisätä salaattiin, burgereihin, patoihin ja paistoksiin ja jopa nopeasti paistaa pannulla. Juustoportin leipäjuustot valmistetaan suomalaisesta maidosta Jalasjärvellä, perheyrityksen omassa juustolassa.

Uutuus! Maistuva välipala koostuu jogurtista ja rahkasta, siis jogurttirahkasta. Lakat ovat peräisin Suomen soilta. Jogurttirahka on nautinto ihan sellaisenaan, mutta maistuu myös täydennettynä granolalla tai siemenillä. Juustoportti on perheyritys, joka on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistaan. Juustoportin jogurttirahkat valmistetaan Jalasjärvellä, perheyrityksen omassa meijerissä.    

Uutuus! Perinteinen 1 % rasvaa sisältävä viili on raikasta ja kevyttä. Nauti viili sellaisenaan tai täydennä sitä vaikka granolalla tai mehukeitolla.

Uutuustuotteet