Uutuustuotteet

Paljon uutta auringon alla

Haluamme olla se toimija, joka näyttää suuntaa eikä kulje perässä. Siksi tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien innovaatioiden ja entistä parempien tuotteiden puolesta. Tältä sivulta löydät tietoa siitä mitä uutuuksia olemme viime aikoina tuoneet markkinoille.

Uutuuksia kesäksi!

Uutuus! Nyt on HYVIN sokeroimatonta ja makeutusaineetonta pillimehua! Nämä mehut miellyttävät niin lapsia, kuin heidän vanhempiaan. Makeutensa mehu saa hedelmästä, eli omenasta tai päärynästä. Pakkauksessa paperipilli, jolla mehusta voi nauttia viimeistä pisaraa myöten. Mehut valmistetaan Juustoportilla Jalasjärvellä.

Uutuus! Appelsiinilta ja kaakaolta maistuva proteiinijuoma maistuu HYVIN vaikkapa välipalana. Tuote on aidosti sokeroimaton ja makeutusaineeton, kuten koko Hyvin-tuoteperhe. Pakkauksen juomassa on 20 grammaa proteiinia ja se on laktoositon. Proteiinijuoma säilyy huoneenlämmössä, joten se on kätevä ottaa mukaan.

Uutuus! Lempeän maukas omenan ja kanelin makuyhdistelmä Hyvin jogurtissa vie kielen mennessään. Aidosti sokeroimaton ja makeutusaineeton jogurtti on myös laktoositonta. Omena-kanelijogurtin maku sopii myös leivonnaisiin.

Uutuus! Suomalainen Viipaloitu Halla on kätevä valinta ulkona grillatessa tai nopeassa ruoanlaitossa, sillä viipaleet ovat juuri sopivan paksuisia paistamiseen. Halla valmistetaan suomalaisesta lehmän- ja vuohenmaidosta ja maustetaan mintulla.  Hallat ovat laktoosittomia ja niissä on Hyvää Suomesta -merkki.

Uutuus! Pyöreä Halla sopii parhaiten suomalaiseen burgeriin, tai kahteen. Pakkauksessa on kaksi paistettavaa Hallaa, jotka painavat 60 grammaa/kpl. Paistettaessa tai grillattaessa Hallan pinta ruskistuu kauniisti ja koostumus pysyy kiinteänä. 

Uutuus! Juustoportin leipäjuusto valmistetaan aina suomalaisesta maidosta. Kansallisherkuksikin kuvattua leipäjuustoa voi syödä sellaisenaan, lisätä salaattiin, bugereihin, patoihin ja paistoksiin ja jopa paistaa pannulla. 

Uutuus! Nyt ei tarvitse päättää ottaako jogurtin vai rahkan, kun voi valita jogurttirahkan. Nauti herkullinen vaniljan tai mansikan makuinen jogurttirahka sellaisenaan tai täydennä sitä vaikka granolalla tai marjoilla. Tuote on laktoositon ja siinä on Hyvää Suomesta -merkki.   

Uutuustuotteet