Uutuustuotteet

Paljon uutta auringon alla

Haluamme olla se toimija, joka näyttää suuntaa eikä kulje perässä. Siksi tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien innovaatioiden ja entistä parempien tuotteiden puolesta. Tältä sivulta löydät tietoa siitä mitä uutuuksia olemme viime aikoina tuoneet markkinoille.

Uusia tuotteita

Uutuus! Täyteläiset riisipuuro tai moniviljapuuro mansikkahillolla ovat uusi tapa nauttia herkullisesta puurosta: Lämmitä puuro mikrossa ja lisää mansikkahillo puuron päälle. Makoisa mansikkahillo sulostuttaa puurohetken ja saa puuron maistumaan myös herkkusuille. Juustoportin puurot valmistetaan ammattitaidolla ja intohimolla omassa ruokatehtaassa Kasvisgalleriassa. Maista ja ihastu!

Uutuus! Juustoportin Tomaattinen jauhelihakeitto on maultaan tomaattinen ja täyteläinen, hieman mausteinen. Herkullisuuden viimeistelee loraus Juustoportin kermaa. Keitto on helppo eväs, sillä sen voi kätevästi lämmittää mikrossa. Juustoportin keitot valmistetaan ammattitaidolla ja intohimolla omassa ruokatehtaassa, Kasvisgalleriassa.

Uutuus! Luomu Halla on täydellinen juusto grillaamisen ja paistamiseen, sillä se kestää kuumuutta kuten paistettavan juuston kuuluukin. Halla maistuu sellaisenaan paistettuna, burgerin välissä tai paneroituna juustotikkuina. Halla valmistetaan suomalaisesta lehmän- ja vuohenmaidosta ja on maustettu mintulla.

Uutuus! Hyvin kreikkalainen juotava jogurtti on aidosti sokeroimaton, eikä siinä ole makeutusaineita. Mustikka-mansikka on perinteinen maku, joka maistuu missä vain.

Uutuus! Hyvin kreikkalainen juotava jogurtti on aidosti sokeroimaton, eikä siinä ole makeutusaineita. Laktoositon banaanijogurtti maistuu perheen pienimmille, mutta on makunautinto myös suuremmille. Hyvin-tuotteet valmistetaan suomalaisten Welfare Quality -hyvinvointivalvottujen tilojen maidosta.

Uutuus! Juustoportin kreikkalaistyylinen mansikkakauravälipala on gluteenitonta. Mansikkainen maku ja lohkeava rakenne viimeistelevät makunautinnon. Juustoportin kauratuotteet valmistetaan suomalaisesta kaurasta Jalasjärvellä, Etelä-Pohjanmaalla.

Uutuus! Juustoportin Perhemeijerin maidoissa on pidempi säilyvyys, jonka avulla voi vähentää ruokahävikkiä. Maito kerätään tiloilta, valmistetaan uusimmalla mahdollisella tuotantotekniikalla, pastöroidaan +72 asteessa ja pakataan ultrapuhtaalla pakkauslinjalla.

Uutuustuotteet