Uutuustuotteet

Paljon uutta auringon alla

Haluamme olla se toimija, joka näyttää suuntaa eikä kulje perässä. Siksi tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien innovaatioiden ja entistä parempien tuotteiden puolesta. Tältä sivulta löydät tietoa siitä mitä uutuuksia olemme viime aikoina tuoneet markkinoille.

Kevään uutuudet!

Uutuus! Markkinoiden ensimmäinen aidosti sokeroimaton ja makeutusaineeton proteiinivanukas on HYVIN herkullista. Kermatoffeen makua on vaikea vastustaa. Proteiinia tässä laktoosittomassa ihanuudessa on 20 grammaa annoksessa. Proteiinivanukas maistuu välipalana, eväänä, treenipäivissä tai terveellisempänä vaihtoehtona herkkuhetkissä.

Uutuus! Kevyempään ruoanlaittoon sopiva pehmeä kermaviili 10 % on reilun kokoisessa, uudelleen suljettavassa pakkauksessa. Laktoositon kermaviili on oivallista dipeissä ja kylmissä kastikkeissa, sekä tietenkin leivonnassa.

Uutuus! Trooppinen ananasjogurtti vie makumatkalle tropiikkiin. Aidosti sokeroimaton ja makeutusaineeton jogurtti on myös laktoositonta. Nauti jogurttia vaikka välipalalla, kilon pakkauksesta riittää useammallekin herkkusuulle. Ananasjogurtin maku sopii myös leivonnaisiin.

Uutuustuotteet