Uutuustuotteet

Paljon uutta auringon alla

Haluamme olla se toimija, joka näyttää suuntaa eikä kulje perässä. Siksi tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien innovaatioiden ja entistä parempien tuotteiden puolesta. Tältä sivulta löydät tietoa siitä mitä uutuuksia olemme viime aikoina tuoneet markkinoille.

Kevään uutuudet!

Uutuus! Suomalaista Halla-juustoa grilliin, parilaan tai pannulle! Maku, ulkonäkö, sekä paisto-ominaisuudet ovat tutut, mutta suomalainen maito kannustaa valitsemaan Hallan. Paistettu Halla maistuu ihan sellaisenaan, mutta on mukava lisä vaikkapa salaatissa tai wokissa kasvisten kanssa. Tarina kertoo Hallan saaneen nimensä suomen suvessa tehdyissä testigrillauksissa, silloin kun alavilla mailla oli Hallan vaara..

Uutuus! Maistuva kuhakeitto valmistetaan suomalaisesta järvikuhasta, mukaan lorautetaan Juustoportin kermaa ja nokare aitoa kirnuvoita, kyllä kelpaa herkutella! Uskomme, että parhaista raaka-aineista syntyy myös parasta keittoa. Keitot ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, niissä on Hyvää Suomesta-merkki. Ne valmistetaan ammattitaidolla ja intohimolla Juustoportin omassa ruokatehtaassa, Kasvisgalleriassa Kuopiossa. Maista ja ihastu!

Uutuus! Pieni suurpakkaus 400 g ja ihanat maut! Mansikka ja mustikka, mitä sitä muuta jogurtilta toivoisi. Nämä laktoosittomat jogurttipakkaukset saat suljettua kannella, ellet heti nauti koko ihanuutta. Juustoportin AB-jogurtit ovat paksun samettisia, maultaan herkullisia ja ne valmistetaan aina suomalaisesta maidosta. Vaihtoehtoja ja pakkauskokoja löytyy taatusti jokaiseen makuun.

Uutuus! Marjaisa maku Hyvin-rahkassa ja jogurtissa! Hyvin tuotteista löytyy oiva välipala koko perheelle, sillä kukapa voisi vastustaa näin kauniita ja maukkaita herkkuja? Hyvin-tuotteet ovat aidosti sokeroimattomia ja makeutusaineettomia, joten voit nauttia niitä huoletta.

Uutuustuotteet