Uutuustuotteet

Paljon uutta auringon alla

Haluamme olla se toimija, joka näyttää suuntaa eikä kulje perässä. Siksi tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien innovaatioiden ja entistä parempien tuotteiden puolesta. Tältä sivulta löydät tietoa siitä mitä uutuuksia olemme viime aikoina tuoneet markkinoille.

Talven uutuudet!

Uutuus! Suomalaisuutta vaalien tuomme markkinoille valmisruokakeitot; Viinitarhurin juustokeiton ja Savuporo-juustokeiton. Keittojen valmistuksessa käytetään Juustoportin juustoja ja suomalaista lämminsavuporonlihaa, näin ollen keitoilla on Hyvä Suomesta-tunnus.

Uutuus! Päivänvalon näkevät Hyvin tuotesarjan juotavat kreikkalaiset jogurtit sekä proteiinijuomat. Hyvin tuoteperheen lupaus sokeroimattomuudesta ja makeutusaineettomuudesta pätee myös näihin tuotteisiin. Näppärän kokonsa vuoksi nämä sopivat erityisen hyvin mukaan otettavaksi, mutta toimivat vallan mainiosti myös aamu- väli- tai iltapalana kotona! Ja maistuu yhtä hyvin pienille kuin isoille.

Uutuus! Vapaan lehmän tuoteperhe kasvaa 400 g täysjogurtilla, joka on myös hiilineutraali. Kerrottakoon tässä myös, että Juustoportin Vapaan lehmän maito tulee tiloilta, joilla lehmät saavat laiduntaa kesäisin, ympärivuotisen ulkoilun lisäksi. Laidunnus on merkittävä edistysaskel eläinten hyvinvointia parannettaessa ja olemme erittäin kiitollisia tuottajillemme, jotka ovat sitoutuneet näihin kaikkiin Vapaan lehmän hyvinvointitekijöihin.

Uutuus! Friendly Viking’s-uutuuksia ovat 350 g O’gurtit, kaurapohjaiset välipalat, jotka sopivat mm. vegaaniseen tai gluteenittomaan ruokavalioon. Maustamaton O’gurt ei luonnollisesti sisällä lisättyä sokeria, ja Mango ja Berries ovat vähäsokerisia. Ne sopivat täydellisesti aamiaiseksi tai välipalaksi koko perheelle. Kaikki Friendly Viking’s -tuotteet valmistetaan suomalaisesta kaurasta.

Uutuustuotteet