Uutuustuotteet

Paljon uutta auringon alla

Haluamme olla se toimija, joka näyttää suuntaa eikä kulje perässä. Siksi tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien innovaatioiden ja entistä parempien tuotteiden puolesta. Tältä sivulta löydät tietoa siitä mitä uutuuksia olemme viime aikoina tuoneet markkinoille.

Syksyn uutuudet!

Uutuus! Juustoportti Friendly Viking’s Greek Style O’gurtit ovat kreikkalaistyylisiä kauravälipaloja, joita käytetään kuin jogurttia. Ne on valmistettu puhtaasta suomalaisesta kaurasta Jalasjärvellä, Etelä-Pohjanmaalla ja ovat täysin kasvipohjaisia. Greek Style O’gurtit ovat rakenteeltaan pehmeän lohkeavia ja ihanan täyteläisiä.

Uutuus! Juustoportti luomu vuohenmaito on raikasta ja täysin suomalaista vuohenmaitoa. Juustoportin luomutuotetun vuohenmaidon maku saa raikkautensa Suomen puhtaasta luonnosta. Vuohenmaitoa voi käyttää sellaisenaan tai ruoanlaitossa. Kokeile!

Uutuus! Juustoportti Vapaan lehmän laktoositon kevytmaitojuoma 500 ml on tuttua vastuullista maitoa pienemmässä pakkauskoossa. Tämä 500 ml maitojuoma säilyy avaamattomana huoneenlämmössä.

Uutuustuotteet