Pääruuat

Hellä savulohipasta

n. 40 min

4 annosta

Ainekset

400 g pennepastaa
1 rkl oliiviöljyä
1 salottisipuli
1,5 dl Juustoportin kaurajuomaa
300 g lämminsavulohta
1 dl raastettua parmesaania
1/2 sitruunan mehu
suolaa ja mustapippuria
1 dl tuoreita yrttejä, esim. tilliä ja ruohosipulia

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.
  2. Kuori ja hienonna sipuli.
  3. Kuumenna öljy pannulla ja pehmitä sipulia n. 10 min miedolla lämmöllä.
  4. Lisää kaurajuoma, parmesaani ja lämminsavulohi.
  5. Anna kuumentua.
  6. Lisää valutettu pasta ja sitruunamehu.
  7. Mausta suolalla ja pippurilla tarpeen mukaan.
  8. Viimeistele tuoreilla yrteillä ja tarjoa sitruunalohkojen kera.