Jälkiruuat

Marjapiirakka VEGE (vegaaninen ja gluteeniton)

Ainekset

POHJA
3 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
3 dl mantelijauhoja
1/2 dl ruokosokeria
100 g margariinia

TÄYTE
200 g marjoja + 1 rkl perunajauhoja
350 g Friendly Viking’s maustamatonta O’GURT kauravälipalaa tai vanilja Greek Style O’GURT kauravälipalaa
1 dl sokeria
1/2 dl perunajauhoja

Ohje

1. Ota margariini hyvissä ajoin huoneen lämpöön. Laita uuni 200 asteeseen.
2. Sekoita kaurahiutaleet, mantelijauho ja sokeri. Nypi margariini joukkoon.
3. Voitele piirakkavuoka ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
4. Sekoita O’GURT tuotteeseen sokeri ja perunajauho. Levitä se pohjan päälle.
5. Ripottele viimeiseksi marjat päälle. Jos käytät pakestemarjoja, ota marjat pakkasesta ja sekoita niihin kulhossa perunajauhoa.
6. Paista uunissa noin puoli tuntia. Anna jäähtyä ja jähmettyä hyvin ennen tarjoilua.