Ainekset
150 g Juustoportin Kirnuvoita
2 Kananmunaa
3 dl Vehnäjauhoja
2 tl Leivinjauhetta
2 tl Suolaa
1 tl Rouhittua mustapippuria
20 g Aurinkokuivattua tomaattia
2 rkl Pestoa
1 prk Creme Fraichea eli ranskankermaa
100 g Chevreä
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan + 190 ° C
- Vatkaa pehmeä voi ja kananmunat vaahdoksi
- Sekoita jauhot ja mausteet keskenään
- Lisää kuivat aineet ja ranskankerma vuorotellen taikinaan
- Pilko aurinkokuivattu tomaatti pienemmiksi paloksi ja lisää peston kanssa taikinaan
- Murenna Chevre, lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi
- Jaa taikina muffinivuokiin
- Paista + 190 ° C n. 15-20 minuuttia kunnes muffinit ovat kypsiä