Herkkuja jokaiseen makuun

Kasvisgalleriassa valmistetaan herkullisia ja laadukkaita ruokia, joissa yhdistyy maukkaus ja käytön helppous luovalla, mutta kilpailukykyisellä tavalla. Uudenaikaisilla tuotantolinjoilla valmistuu keittoja, kiusauksia ja muita vuokaruokia, laatikoita, soseita, lisäkkeitä, pakasteita jne. Valikoimasta löytyy valmisruokia, mutta monet tuotteista soveltuvat myös aterian osaksi, tai tuunattavaksi edelleen. Kasvisgallerian tuotteiden herkullisuus on palkittu useamman kerran myös Vuoden Tähtituote -kilpailussa, jossa menestystä on tullut jopa viitenä vuotena peräkkäin. Maku ja visuaalisuus ovatkin osa pitkälle hiottua ammattitaitoa ja yrityksen luotettava tavaramerkki asiakkailleen.

Ruokaviraston Oiva-raportti

Kasvisgallerian IFS-sertifikaatti

Juustoportti herkkusieni-pekonikeitto 300 g

Hyvää Suomesta!
Juustoportti herkkusieni-pekonikeitto 300 g

Ravintosisältö / 100 g

energia
287 kJ / 69 kcal
rasva
5,7 g
josta tyydyttynyttä
3,2 g
hiilihydraatit
3,1 g
josta sokereita
0,6 g
proteiini
1,4 g
suola
0,86 g
Laktoosia 0 g / 100 g

Ainekset

Vesi, Juustoportti KERMA (Suomi), herkkusieni 6 % (Suomi), sipuli, pekoni 3 % (porsaanliha [Suomi], jodioitu suola, dekstroosi), muunnettu tärkkelys, Juustoportti Isabella JUUSTO 2 % (MAITO, suola, hapate), Juustoportti kirnuVOI, suola, sokeri, mustapippuri, väri (beetakaroteeni), valkopippuri

Lisäominaisuudet

Gluteeniton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
EAN 6408659611129

Suomalaista keittoa

Täyteläinen Herkkusieni-pekonikeitto on nimensä veroinen, maukas ja täyteläinen. Herkullisuuden salaisuus piilee Juustoportin Isabella-juustossa, suomalaisissa herkkusienissä ja pekonissa. Keiton viimeistelee Juustoportin kerma ja nokare kirnuvoita, näin makunautinto on valmis. Kannattaa kokeilla vaikka evääksi töihin, jossa keitto on kätevä lämmittää mikrossa.

Juustoportin täyteläiset keitot valmistetaan Juustoportin omassa ruokatehtaassa Kasvisgalleriassa Kuopiossa. Keitot ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Juustoportti on perheyritys, joka on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistaan. Lisäksi yritys on saanut tunnustusta hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana, saaden mm. Euroopan ensimmäisenä eläinten hyvinvointia mittaavan Welfare Quality® -sertifikaatin. Juustoportti on jo yli 30 vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.