Juustot

Niin kuin nimestä voisi päätellä, niin meillä juustoille annetaan aikaa ja rakkautta. Sillä kaiken voi tehdä vähän paremmin, ja vähän paremman makuiseksi. Kuten Suomen suosituimmat leipäjuustomme, täyteläiset murukolojuustomme, sekä kansainvälisesti palkitut erikoisjuustomme.

Juustoportti Pappilan juusto

Juustoportti Pappilan juusto 175 g

Ravintosisältö / 100 g

energia
1630 kJ / 390 kcal
rasva
33 g
josta tyydyttynyttä
21 g
hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
proteiini
24 g
suola
1,4 g
Laktoosia 0 g / 100 g

Ainekset

Pastöroitu MAITO (Suomi), suola, hapate, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine (E252).

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Voimakassuolainen
EAN 6408655602312

Vuohiluoman pappilan kunniaksi

Jalasjärven Vuohiluoman pappilan kunniaksi valmistettu runsasarominen Pappilan juusto on innovatiivinen juustomestariemme taidonnäyte. Sisältä ja pinnalta hienosti kittikypsytetty juusto on suussa sulava ja maukas.

Juustoportin pitkään kypsytetyt erikoisjuustot ovat suomalaisesta maidosta valmistettuja maukkaita juustoja. Nämä juustot valmistetaan käsityönä Jalasjärven liikenneaseman yhteydessä olevassa näyttöjuustolassa ja kypsytetään aidossa juustokellarissa. Siellä niitä harjataan ja hoidetaan, jokaista yksitellen. Juustoportin pitkät perinteet juustojen valmistajana, henkilöstön korkeatasoinen osaaminen sekä laadukkaat raaka-aineet ovat menestyksen salaisuus. Erikoisjuustoista löytyy makuja moneen mieleen, oman suosikit voi löytää rohkeasti kokeilemalla.

Useita kuukausia kellaroidut juustot sopivat erityisen hyvin salaatteihin ja juustotarjottimelle, mutta toimivat myös ruuanlaitossa ja leivonnassa, suurimpaan intohimoon voi syödä sellaisenaan suoraan rasiasta.