Voit

Juustoportilla kirnuvoi tehdään perinteikkäästi kirnuamalla. Aivan kuin se tehtiin jo vuosikymmeniä sitten. Puhtaista lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistetussa voissa maistuu perinteet ja raikas voin maku. Kirnuvoita saa myös laktoosittomana ja luomuna.

Juustoportti suolaamaton kirnuvoi 200 g laktoositon

Ihanaa leivontaan!
Juustoportti suolaamaton kirnuvoi 200 g laktoositon

Ravintosisältö / 100 g

energia
3000 kJ / 720 kcal
rasva
80 g
josta tyydyttynyttä
44 g
hiilihydraatit
0,6 g
josta sokereita
0,6 g
proteiini
1,0 g
suola
0,10 g*
Laktoosia 0 g / 100 g

* Suolapitoisuus johtuu yksinomaan maidossa luontaisesti esiintyvästä natriumista

Ainekset

Pastöroitu kerma (Suomi), hapate, happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti).

Lisäominaisuudet

Hyvää Suomesta
Laktoositon
EAN 6408654241482

Leipureiden toive

Suolaamatonta kirnuvoita leivontaan, ruoanlaittoon tai leivän päälle. Etenkin leipureiden suosiossa oleva suolaamaton voi on ominaisuuksiltaan samanlaista kuin muutkin kirnuvoit, vain lisätty suola puuttuu. Sen voit lisätä itse taikinaan, jos tarve vaatii. Tai kidesuolaa pehmeään voihin sekoitettuna, jolloin makunautinto on uusien perunoiden kanssa taattu.
Kirnuvoi ei räisky pannulla, minkä takia moni kokki onkin kehunut sitä parhaaksi paistamiseen. Juustoportilla kirnuvoi tehdään perinteikkäästi aidolla voikirnulla, kuten se tehtiin jo vuosikymmeniä sitten. Kullankeltainen väri ei synny väriaineista, eikä maku keinotekoisesti. Puhtaista, lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistetussa voissa maistuu perinteet ja raikas voin maku. Kannattaa kokeilla!