Jogurtit

Pehmeää ja samettista. Kerrotaan, että jogurtti keksittiin vahingossa. Ei ole kuitenkaan vahinko, että me Juustoportilla keksimme ensimmäisenä valmistajana yhdistää asidofilus- ja bifidohapatteet. Eikä ole vahinko, että jogurttimme maistuvat ihan jokaiselle. Kokeile itse, jos et usko.

Juustoportti Vapaan lehmän AB-luonnonjogurtti 400 g maustamaton

Juustoportti Vapaan lehmän AB-luonnonjogurtti 400 g maustamaton

Ravintosisältö / 100 g

energia
295 kJ / 70 kcal
rasva
4,2 g
josta tyydyttynyttä
2,5 g
hiilihydraatit
4,8 g
josta sokereita
4,8 g
proteiini
3,4 g
suola
0,10 g
kalsium
120 mg (15 %*)
Laktoosia 0 g / 100 g

*päivän saantisuosituksesta

Ainekset

Pastöroitu MAITO (Suomi) ja hapate (asidofilus-bifido)

Lisäominaisuudet

Hiilineutraali
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Vapaan lehmän tuotteet
Welfare quality
EAN 6408652221967

Pehmeää ja samettista Juustoportin Vapaan lehmän AB-luonnonjogurttia, pienessä, mutta samalla isossa pakkauksessa. Tätä toivottua kokoa voit käyttää, kun pienet pikarit loppuvat kesken, mutta litrassa on liikaa. Vapaan lehmän maustamatonta ja hiilineutraalia luonnonjogurttia voit nauttia vaikka smoothiessa tai ihan sellaisenaan marjojen kanssa. Nyt luonnonjogurteista löytyy täydellinen vaihtoehto joka makuun.

Vapaan lehmän maidosta valmistettava jogurtti on muutenkin monipuolisesti hyvä ja vastuullinen valinta. Se on valinta ympäristön, eläinten ja ihmisten puolesta. Pihatoissa asuvien, ympäri vuoden ulkoilevien ja kesällä laiduntavien lehmien hyvinvointi todennetaan kansainvälisen Welfare Quality-menetelmän mukaisesti. GMO-vapaa maito kerätään suomalaisilta hyvinvointisopimustiloilta, joille maksetaan keskimääräistä korkeampaa tuottajahintaa.