Rahkat & hapanmaitotuotteet

Rahka sopii välipalaksi tai ruoanvalmistuksen, Hyvin-rahkat ovat aidosti sokeroimattomia ja makeutusaineettomia, tietenkin myös tehokkaita proteiinin lähteenä. Kokeile myös hiilineutraaaleja Vapaan lehmän tuotteitamme ruoanvalmistukseen, täyteläistä Turkkilaista jogurttia unohtamatta.

Juustoportti Vapaan lehmän crème fraìche 150 g laktoositon

Hiilineutraali tuote!
Juustoportti Vapaan lehmän crème fraìche 150 g laktoositon

Ravintosisältö / 100 g

energia
770 kJ / 185 kcal
rasva
18 g
josta tyydyttynyttä
11 g
hiilihydraatit
3,5 g
josta sokereita
3,5 g
proteiini
2,5 g
suola
0,1 g
Laktoosia 0 g / 100 g

Ainekset

Pastöroitu KERMA (Suomi) ja hapate.

Lisäominaisuudet

Hiilineutraali
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Vapaan lehmän tuotteet
Welfare quality
EAN 6408653126247

Juustoportin hiilineutraali Vapaan lehmän Crème Fraîche eli ranskankerma on vastuullisempi valinta. Ranskalaisesta ruokakulttuurista lähtöisin oleva, täyteläinen ja paksu Crème Fraîche sopii monipuoliseen ruuanlaittoon ja leivontaan. Parhaimmillaan se viimeisen silauksen antajana monenlaisissa ruuissa

Juustoportin Vapaan lehmän Crème Fraîche valmistetaan Vapaan lehmän hiilineutraalista maidosta, joka on monipuolisesti vastuullista. Se on valinta ympäristön, eläinten ja ihmisten puolesta. Pihatoissa asuvien, ympäri vuoden ulkoilevien ja kesällä laiduntavien lehmien hyvinvointi todennetaan kansainvälisen Welfare Quality-menetelmän mukaisesti. GMO-vapaa maito kerätään suomalaisilta hyvinvointisopimustiloilta, joille maksetaan keskimääräistä korkeampaa tuottajahintaa.