Rahkat & hapanmaitotuotteet

Rahka sopii välipalaksi tai ruoanvalmistuksen, Hyvin-rahkat ovat aidosti sokeroimattomia ja makeutusaineettomia, tietenkin myös tehokkaita proteiinin lähteenä. Kokeile myös hiilineutraaaleja Vapaan lehmän tuotteitamme ruoanvalmistukseen, täyteläistä Turkkilaista jogurttia unohtamatta.

Juustoportti Vapaan lehmän smetana 120 g laktoositon

Hiilineutraali tuote!
Juustoportti Vapaan lehmän smetana 120 g laktoositon

Ravintosisältö / 100 g

energia
1370 kJ / 330 kcal
rasva
35 g
josta tyydyttynyttä
22 g
hiilihydraatit
2,5 g
josta sokereita
2,5 g
proteiini
2,0 g
suola
0,1 g
Laktoosia 0 g / 100 g

Ainekset

Pastöroitu KERMA (Suomi) ja hapate.

Lisäominaisuudet

Hiilineutraali
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Vapaan lehmän tuotteet
Welfare quality
EAN 6408653126261

Juustoportin hiilineutraali smetana eli hapankerma on vastuullisempi valinta. Tämä Itä-Euroopasta Suomeen rantautunut hapanmaitotuote sisältää rasvaa 35 % ja on erityisen täyteläistä ja aromikasta, mutta raikasta. Lämmitettäväksi sopiva smetana maistuu keittojen tai blinien kanssa, mutta sopii hyvin monenlaiseen muuhun ruoanvalmistukseen ja leivonnaisiin. Pehmeä maku ja rakenne takaavat, että sekä lämpimät, että viileät ruuat onnistuvat.

Juustoportin Vapaan lehmän smetana valmistetaan Vapaan lehmän hiilineutraalista maidosta, joka on monipuolisesti vastuullista. Se on valinta ympäristön, eläinten ja ihmisten puolesta. Pihatoissa asuvien, ympäri vuoden ulkoilevien ja kesällä laiduntavien lehmien hyvinvointi todennetaan kansainvälisen Welfare Quality-menetelmän mukaisesti. GMO-vapaa maito kerätään suomalaisilta hyvinvointisopimustiloilta, joille maksetaan keskimääräistä korkeampaa tuottajahintaa.