Juustot

Niin kuin nimestä voisi päätellä, niin meillä juustoille annetaan aikaa ja rakkautta. Sillä kaiken voi tehdä vähän paremmin, ja vähän paremman makuiseksi. Kuten Suomen suosituimmat leipäjuustomme, täyteläiset murukolojuustomme, sekä kansainvälisesti palkitut erikoisjuustomme.

Juustoportti Vuohen Grand Reserve juusto noin 5 kg kiekko

Juustoportti Vuohen Grand Reserve juusto noin 5 kg kiekko

Ravintosisältö / 100 g

energia
1500 kJ / 360 kcal
rasva
29 g
josta tyydyttynyttä
20 g
hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
proteiini
24 g
suola
1,4 g
Laktoosia 0 g / 100 g

Ainekset

Pastöroitu vuohenMAITO (Suomi), suola, hapate, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine (E252).

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Voimakassuolainen
EAN 2386570400005

Vuohen Grand Reserve on ympäri maailmaa, niin kotimaassa kuin ulkomailla, mainetta kerännyt juusto. Ylpeänä voimme sanoa, että maailmanmestarijuustomme on jo tunnustetusti erikoisjuustojen parhaimmistoa maailmallakin, kultamitalein Tirolissa palkittuna. Grand Reserven esikuva on Gruyere-juusto, jota on valmistettu jo jopa tuhannen vuoden ajan. Juustoportin Vuohen GR, Grand Reserve, on vuohenmaidosta valmistettu, noin 12 kk kypsytetty juusto. Se on vaalea, kova, maukas ja vivahteikas juusto, jonka tuoksusta voi erottaa pähkinää, vaniljaa ja kermaa – kaikkea juuri sopivasti.

Tämä juusto sopii juustotarjottimelle, salaattiin, pastaan sekä lämpimiin ruokiin. Rakenteensa ja makunsa ansiosta sitä voi käyttää myös esimerkiksi Parmesan-juuston tapaan