Juustot

Niin kuin nimestä voisi päätellä, niin meillä juustoille annetaan aikaa ja rakkautta. Sillä kaiken voi tehdä vähän paremmin, ja vähän paremman makuiseksi. Kuten Suomen suosituimmat leipäjuustomme, täyteläiset murukolojuustomme, sekä kansainvälisesti palkitut erikoisjuustomme.

Juustoportti Vuohen viinitarhurin juusto 175 g

Juustoportti Vuohen viinitarhurin juusto 175 g

Ravintosisältö / 100 g

energia
1670 kJ / 400 kcal
rasva
34 g
josta tyydyttynyttä
20 g
hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
proteiini
24 g
suola
1,4 g
Laktoosia 0 g / 100 g
Voittanut kultamitalin kansainvälisissä Premium-juustokisassa Itävallassa.

Ainekset

Pastöroitu vuohenMAITO (Suomi), suola, Sangre de Toro-punaviini, hapate, mausteet, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine (E252).            

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Voimakassuolainen
EAN 6408655600943

Maailmallakin palkittu Vuohen Viinitarhurin juusto on täyteläisen voimakkaana juustona ansainnut paikkansa juustotarjottimen keskipisteenä. Tämä juusto on niittänyt mainetta palkittuna juustona niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Kansainvälisissä kilpailuissa Vuohen viinitarhurin juusto on palkittu kultamitalein useampaan otteeseen – se on moninkertainen maailmanmestarimme.

Tätä juustoa kypsytetään kellarissa noin kahdeksan kuukautta. Se saa ominaisen makunsa Torresin Sangre de Toro-punaviinistä ja yrteistä, joilla sitä harjataan säännöllisesti kellaroinnin ajan. Vuohen Viinitarhurin juusto soveltuu käytettäväksi juustotarjottimella, salaateissa ja ruoanvalmistuksessa.