Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet / erikoisjuustot / Vuohen viinitarhurin juusto

Torilla tavataan

Vuohen viinitarhurin juusto

Juustoportti Vuohen Viinitarhurin juusto 

Ainekset Pastöroitu vuohenmaito (Suomi), suola, Sangre de Toro-punaviini, hapate, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1500kJ/ 360kcal
Rasva 29g
josta tyydyttynyttä 20g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 24g
Suola 1,4g

 

Laktoositon

Voimakassuolainen

Maku vahva

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta

EAN 6408655600943


Vuohen Viinitarhuri  paras kypsytetty juusto niin kotimaassa kuin ulkomaillakin

Maailmallakin kultamitallilla palkittu Vuohen Viinitarhurin juusto on täyteläisen voimakas juustopöydän ehdoton herkku. Tätä juustoa kypsytetään kellarissa vähintään puoli vuotta, jatkuvasti tarkastellen juuston kypsymistä. Juusto saa ominaisen makunsa Torresin Sangre de Toro- punaviinistä ja yrteistä, joilla sitä harjataan säännöllisesti kellaroinnin ajan. Vuohen Viimitarhurin juusto soveltuu käytettäväksi juustotarjottimella, salaateissa ja ruoanvalmistuksessa.

Vuohen Viinitarhuri on palkittu valtakunnallisessa juustokilpailussa "Suomen paras kypsytetty juusto 2012". Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-juustojen sarjassa se palkittiin voitosta kultamitalilla syksyllä 2014.

Juomasuositus:
L.B.V. Port 003286 prtv
Torres Gran Sangre De toro 463397 pv
Vicarage Lane Marlborough 527747 vv

 

 


Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä kivikellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Jokaisesta juustosta huolehditaan tarkoin: Sitä pestään ja harjataan, jokaista yksitellen. Juustomestarimme seuraa kypsymistä viikoittain ja sitä jatketaan, kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan. Sen jälkeen voimme lähettää sen ylpeänä maailmalle.

Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä. Tuotekehityksessämme perinteisten ja vuosikymmeniä maailmalla kehittyneiden juustonvalmistusmenetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Haluamme yhdistää tuttua ja tuntematonta. Erikoisjuustoja valmistetaan moneen makuun lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. 

Meidän intohimomme on valmistaa juustoja, jotka ovat erityisen hyviä, jopa maailman parhaita. Vuosien saatossa olemmekin saaneet tunnustusta osaamisestamme ja intohimoisesta tuotekehityksestämme. Useat juustoistamme ovat palkittuja moneen otteeseen: Kotimaassa Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012 ja hieman myöhemmin, vuoden 2014 syksyllä, Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa. 

  

Tuoteuutuudet
  • Hyvin jogurtti LuumuHyvinjogurtti mansikka-vadelma   Hyvin jogurtti OmenaHyvin jogurtti päärynä-raparperi
  • Sokeroimaton omenajogurttiSokeroimaton mansikka-vadelma jogurttiHyvin jogurtti päärynä-raparperi   Kaura KeVi 200g
  •   Kaurajuoma Kaakao kaurajuomaLatte kaurakahvijuoma
  •   Mehukeitto_Vadelma-MansikkaMehukeitto_Mango-AppelsiiniMehukeitto LuumuMehukeitto Omena-Inkivääri
  • Hyvin jogurtti banaani 4x120gHyvin jogurtti persikka 4x120g