28/4/2021

Uusia tuotteita!

Uudet tuotteet

Uutta Juustoportilta!

Suomalaista Halla-juustoa grilliin, parilaan tai pannulle! Paistettu Halla maistuu ihan sellaisenaan, mutta on mukava lisä vaikkapa salaatissa tai wokissa kasvisten kanssa. Tarina kertoo Hallan saaneen nimensä suomen suvessa tehdyissä testigrillauksissa, silloin kun alavilla mailla oli Hallan vaara..

Tämä täyteläinen kuhakeitto valmistetaan suomalaisesta järvikuhasta, mukaan lorautetaan Juustoportin kermaa ja nokare aitoa kirnuvoita, kyllä kelpaa herkutella! Uskomme, että parhaista raaka-aineista syntyy myös parasta keittoa. Juustoportin keitot on helppo ottaa mukaan evääksi ja viettää hieman herkullisempia ruokahetkiä. Keitot ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, niissä on Hyvää Suomesta-merkki. Ne valmistetaan ammattitaidolla ja intohimolla Juustoportin omassa ruokatehtaassa, Kasvisgalleriassa Kuopiossa. Maista ja ihastu!

Pieni suurpakkaus, eli 400 grammaa AB-jogurttia ja ihanat klassikkomaut! Mansikka ja mustikka, mitä sitä muuta jogurtilta toivoisi. Nämä laktoosittomat jogurttipakkaukset saat suljettua kannella, ellet heti nauti koko ihanuutta. Juustoportin AB-jogurtit ovat paksun samettisia, maultaan herkullisia ja ne valmistetaan aina suomalaisesta maidosta. Vaihtoehtoja ja pakkauskokoja löytyy taatusti jokaiseen makuun.

Toivottu marjaisa maku, nyt Hyvin rahakassa ja Hyvin jogurtissa! Hyvin tuotteista löytyy oiva välipala koko perheelle, sillä kukapa voisi vastustaa näin kauniita ja maukkaita herkkuja? Hyvin-tuotteet ovat aidosti sokeroimattomia ja makeutusaineettomia, joten voit nauttia niitä huoletta.