Uutuustuotteet

Paljon uutta auringon alla

Haluamme olla se toimija, joka näyttää suuntaa eikä kulje perässä. Siksi tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien innovaatioiden ja entistä parempien tuotteiden puolesta. Tältä sivulta löydät tietoa siitä mitä uutuuksia olemme viime aikoina tuoneet markkinoille.

Uusia tuotteita

Juustoportilla on ahkeroitu jo pitkään uutuustuotteiden parissa. Tutustu uusiin tuotteisiimme ja kokeile heti!

Uutuus! Juustoportti Eloisa on ainutlaatuinen jogurtti, johon on lisätty sopivasti vitamiineja, kivennäisaineita ja proteiinia. Herkullinen mango- tai maustamaton jogurtti on laktoositonta ja sopii päivittäiseen käyttöön. Eloisa on arjen helppo, hyvinvointia kohentava valinta, joka valmistetaan suomalaisten Welfare Quality -hyvinvointivalvottujen tilojen maidosta, omassa perhemeijerissä Jalasjärvellä. Kaikkea hyvää, terveisin Eloisa.

Uutuus! Laktoositon Juustoportti Hyvin päärynäjogurtti on sokeroimatonta, eikä siihen lisätä makeutusaineita. Pehmeän päärynäinen ja sileä jogurtti sopii kaiken ikäisten välipalaksi, sillä jogurtin sokeri tulee vain maidosta ja hedelmistä. Hyvin-tuotteet valmistetaan suomalaisten Welfare Quality -hyvinvointivalvottujen tilojen maidosta omassa perhemeijerissä Jalasjärvellä.

Uutuus! Juustoportti Hyvin mehukeitto on sokeroimatonta, eikä siihen lisätä makeutusaineita. Pehmeän banaaninen mehukeitto sopii koko perheen välipalaksi, sillä Hyvin-mehukeiton sokeri tulee vain päärynästä ja banaanista. Hyvin-mehukeitot valmistetaan omassa perhemeijerissä Jalasjärvellä.

Uutuus! Juustoportti Hyvin proteiinivanukas on sokeroimatonta, eikä siihen lisätä makeutusaineita. Laktoositon, suklaan ja banaanin makuinen proteiinivanukas maistuu yhtä HYVIN niin treenipäivässä kuin terveellisempänä vaihtoehtona herkkuhetkissä. Yhdessä annoksessa on proteiinia 20 grammaa. Hyvin-tuotteet valmistetaan omassa perhemeijerissä Jalasjärvellä.

Uutuus! Juustoportti Jogurttirahkassa yhdistyy jogurtin ja rahkan parhaat puolet täyteläiseksi ja herkullisen makuiseksi välipalaksi. Laktoositon kirsikkajogurttirahka maistuu sellaisenaan, mutta se soveltuu hyvin myös leivontaan. Jogurttirahkat valmistetaan suomalaisten Welfare Quality -hyvinvointivalvottujen tilojen maidosta omassa perhemeijerissä Jalasjärvellä. Rahkaudesta jogurttiin!

Uutuus! Juustoportti Luomu rasvaton maito on homogenoimatonta, luomuperiaatteiden mukaisesti tuotettua maitoa. Kaikki tilamme ovat Welfare Quality-auditoituja, eli lehmien hyvinvointi todennetaan säännöllisesti. Suomalainen Juustoportti luomumaito pakataan perhemeijerissämme Jalasjärvellä ultrapuhtaalla pakkauslinjalla, siksi se myös säilyy paremmin. Pidempi säilyvyys auttaa vähentämään ruokahävikkiä. Näin teemme vastuullisuudesta helpompaa myös sinulle.

Uutuus! Juustoportti Luomu kevytmaito on homogenoitua, luomuperiaatteiden mukaisesti tuotettua maitoa. Kaikki tilamme ovat Welfare Quality-auditoituja, eli lehmien hyvinvointi todennetaan säännöllisesti. Suomalainen Juustoportti luomumaito pakataan perhemeijerissämme Jalasjärvellä ultrapuhtaalla pakkauslinjalla, siksi se myös säilyy paremmin. Pidempi säilyvyys auttaa vähentämään ruokahävikkiä. Näin teemme vastuullisuudesta helpompaa myös sinulle.

Uutuustuotteet