Uutuustuotteet

Paljon uutta auringon alla

Haluamme olla se toimija, joka näyttää suuntaa eikä kulje perässä. Siksi tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien innovaatioiden ja entistä parempien tuotteiden puolesta. Tältä sivulta löydät tietoa siitä mitä uutuuksia olemme viime aikoina tuoneet markkinoille.

Uusia tuotteita

Juustoportilla on ahkeroitu jo pitkään uutuustuotteiden parissa. Tutustu uusiin tuotteisiimme ja kokeile heti!

Uutuus! Juustoportin laktoositon kahvikerma on maultaan täyteläistä ja siksi saa kahvin maistumaan entistäkin paremmalta. Kahvikerma ei vaahtoudu, mutta sopii leivontaan ja ruoanlaitossa lisättynä valmiiseen ruokaan. Pitkään haudutettaviin ruokiin suosittelemme Juustoportin ruokakermaa.

Uutuus! Juustoportin laktoositon ruokakerma sopii keittoihin, kastikkeisiin ja uuniruokiin, sekä leivontaan. Ruokakerma ei vaahtoudu, mutta se kestää hyvin kuumentamista ja hauduttamista.

Uutuus! Kuohukerma on yleiskerma, joka sopii monipuolisesti niin jälkiruokiin, leivontaan, kuin ruoanlaittoonkin. Kuohukerman maku on raikas ja kermainen, ja se kestää hyvin kuumennusta. Vaahdotetulla kuohukermalla on hyvä viimeistellä jälkiruoat ja leivonnaiset.

Uutuus! Vispikerma on parhaimmillaan jälkiruoissa ja leivonnaisten koristelussa. Vaahdota vispikerma kylmänä ja kuivassa astiassa. Vispikerma vaahtoutuu hieman kuohukermaa hitaammin, mutta valmistuttuaan se pysyy hyvin ja näyttää kauniilta. Avaamattomana vispikerma säilyy pitkään jääkaapissa.

Uutuus! Juustoportin raikasta kermaviiliä voi käyttää pohjana erilaisille kastikkeille tai dipeille. Ruoanlaittoon ja leivontaan siitä saa mehevän täytteen suolaisille ja makeille piirakoille. Juustoportin kermaviili valmistetaan Welfare Quality -valvottujen hyvinvointitilojen maidosta.

Uutuus! Juustoportin AB-luonnonjogurtti valmistetaan Welfare Quality -valvottujen hyvinvointitilojen maidosta. Laktoositon luonnonjogurtti on pehmeää ja samettista, rasvaa siinä on 2,5 %. Maistuu sellaisenaan, tai marjojen ja granolan kanssa.

Uutuus! Kansallisherkuksikin kuvattu leipäjuusto on maistuvaa sellaisenaan, sitä voi lisätä salaattiin, burgereihin, patoihin ja paistoksiin ja jopa nopeasti paistaa pannulla. Juustoportin leipäjuusto valmistetaan suomalaisesta maidosta Jalasjärvellä, perheyrityksen omassa juustolassa.

Uutuus! Juustoportin Crème Fraîche eli ranskankermaa voi käyttää kylmiin tai lämpimiin kastikkeisiin, piirakoihin, täytteisiin, dippeihin tai keittoihin. Monipuolisesti ruoanlaittoon sopiva Crème Fraîche sisältää 18 % rasvaa ja se tuo ihanaa makua ja pehmeyttä ruokaan kuin ruokaan.

Uutuus! Juustoportin iskukuumennettua eli UHT-maitojuomaa voi käyttää monipuolisesti. Se maistuu raikkaalta sellaisenaan, sekä sopii ruoanlaittoon ja leivontaan. Iskukuumennus tarkoittaa maidon kuumentamista muutamaksi sekunniksi +135 asteiseksi. Lämpökäsittelyn ansiosta maito säilyy avaamattomana pitkään huoneenlämmössä, mikä helpottaa elämää mökillä tai retkillä.

Uutuustuotteet