Avoimet työpaikat

Töihin Juustoportille

Olemme iloisia, että olet kiinnostunut työskentelemään Juustoportti-konsernissa. Tällä sivulla näet avoimet työpaikat ja voit täyttää avoimen hakemuksen. Ole hyvä ja täytä hakemus huolellisesti. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

Juustoportti on yli 30 vuotta vanha perheyritys, jonka tuotteista valtaosa valmistetaan omassa meijerissä Jalasjärvellä. Tehtaamme on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia ja toimintamme perustuu jatkuvaan ja tavoitteelliseen tuotekehitykseen, korkeaan laatuun sekä henkilökunnan korkeaan osaamiseen. Juustoportti työllistää tällä hetkellä jopa 300 henkilöä.

Haemme joukkoomme Juustoportin meijerille OSASTON ESIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Osaston esimiehenä vastaat päivittäisen työn tehokkuudesta ja sujuvuudesta omalla osastollasi sekä osallistut päivystävään esimieskiertoon. Osastollasi työskentelee kahdessa vuorossa kymmenkunta meijerialan ammattilaista, joiden resurssisuunnittelua hallinnoit sekä olet mukana uusien työntekijöiden rekrytoinnissa, huolehdit tiimin osaamisen kehittämisestä ja osastosi toiminnan kehittämisestä. Toimit yhteistyössä mm. tuotantopäällikön, tuotannon suunnittelun, huollon, henkilöstöosaston ja projektiorganisaation kanssa, lisäksi ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja kokemusta esimiestyöstä. Työskentelet mielelläsi nopeatempoisessa ja vaihtelevassa työssä, vastuuntuntoisesti omalla esimerkilläsi johtaen. Olet myös sosiaalisesti taitava viestijä, hyvä organisoimaan, reilu ja aina valmis auttamaan kuten me muutkin juustoporttilaiset. Arvostamme aikaisempaa kokemusta elintarvikealalta, LEAN-mallin tuntemusta sekä näkemystä tuotannon kehitystyöstä.

Pääset mukaan varsin ketterään ja motivoituneeseen työporukkaan, jossa vallitsee hyvä tekemisen meininki ja yhteishenki. Tukea esimiestyöhön saat nykyiseltä osaston esimieheltä, joka siirtyy työkaveriksesi teknisen asiantuntijan rooliin. Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn lisäksi laajaa kokonaisuutta vastuullesi, jossa pääset kehittämään työtä ja kehittymään työssä itsekin, sillä panostamme osaamisen kehittämiseen läpi organisaation.

Oletko sinä meidän seuraava juustoporttilainen? Lisätietoja sinulle tehtävästä antaa arkisin klo 15-17 tuotantopäällikkö Janne Vilén, p. 040 520 9239 tai janne.vilen@juustoportti.fi. Odotamme hakemuksia 6.10.2021 saakka osoitteessa:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?5e41f7ec

Toimithan heti, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana.

Haemme joukkoomme täydennystä – palkataan KOKKI vakituiseen työsuhteeseen Kuopion liikenneasemalle.

Perheyrityksenä arvoihimme kuuluu toimia vastuullisesti, asiakasta arvostaen, yhdessä toimien, kannattavasti ja kehittyen kohti parempaa huomista ja se näkyy tavassamme tehdä työtä. Jokainen ihminen kohdataan hymy kasvoilla ja reippaalla asenteella. Palvelualttius maistuu myös tarjottavassa ruuassa, jossa korostuu laadukas ja vastuullisesti valmistettu makunautinto.

Kokin työ Juustoportilla pitää sisällään maukkaan lounasruuan lisäksi á la carte annosten valmistusta kahdessa työvuorossa työaikojen vaihdellessa klo 7–21 välillä, viikon jokaisena päivänä. Työ on monipuolista yhdessä tekemistä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä vähintään perustaitoja keittiötyöhön. Otamme joukkoomme ilolla vastaan niin vastavalmistuneen kokin, kun kokeneemman alan konkarinkin. Työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamistason mukaan.

Tarjoamme vakituisen työn työyhteisössä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Ensisijaisesti työ on kokoaikatyötä, mutta myös osa-aikainen työ tulee kyseeseen. Meille on mukava tulla töihin ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun sekä käyttöösi Juustoportin hyvät työsuhde-edut.

 

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää, joten otathan yhteyttä: Brita Maunuksela, p. 040 184 2009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi. Haku päättyy, kun sopiva henkilö löytyy, joten jätäthän hakemuksen heti osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9b269b80

 

Haemme KasvisGalleriaan Tuotekehityspäällikköä

Haluatko mukaan ideoimaan, kehittämään ja kaupallistamaan herkullisia ja laadukkaita ruokatuotteita? Tuotekehityspäällikkönä tehtäviisi kuuluu tuoteideointi ja niiden kaupalliset selvitykset. Johdat tuotekehitysprosessia ja vastaat tuotekehityksen operatiivisesta toiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja vastaat tuotekehitysmyynnistä. Vastuullasi on KasvisGallerian kaikkien tuoteryhmien hallinta, tuotekalkyylit, hinnoittelu sekä tuotetietojen oikeellisuus. Teet tiivistä yhteistyötä KasvisGallerian tuotannon kanssa sekä Juustoportti-konsernin myynnin kanssa. Raportoit tehtävässäsi KasvisGallerian paikalliselle johdolle.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista tuotekehitysprosessin johtamisesta, tuoteryhmähallinnasta ja tuotteiden kaupallistamisesta. Olet innovatiivinen, ratkaisukeskeinen ja myyntihenkinen. Projektien hallinta on sinulle tuttua ja pystyt ajattelemaan strategisesti samalla kun pidät yksityiskohdat näpeissäsi. Sinulla on kattava elintarvikealan kokemus ja tunnet myös laatujärjestelmiä. Olet suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon tai hankkinut vastaavat tiedot vankalla työkokemuksella. Englannin kielen taitosi on hyvä ja Ruotsi sujuu vähintään luettuna.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa elintarviketalossa, jossa pääset nopeasti näkemään oman työsi tulokset. Saat tueksesi KasvisGallerian vahvan tuotekehitys ja tuotantotiimin sekä konsernista lukuisia sparrauskumppaneita. Tarjoamme sinulle vastuullisen työn kasvavassa perheyrityksessä, jossa on tekemisen meininki, mukava työilmapiiri ja hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään osoitteesta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d5e820d7

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 4.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Mikko Peltola sähköpostitse mikko.peltola@kasvisgalleria.fi tai puhelimitse arkisin klo 8-16 puh. 040 5338761.

Kasvis Galleria Oy on vuonna 1995 perustettu kasvisruokatalo Kuopiossa, jonka asiakkaita ovat vähittäiskaupat sekä ammattikeittiöt. Kasvis Gallerian keskeisiä periaatteita on toiminnan laadukkuus tuotteiden turvallisuuden ja toimitusvarmuuden osalta. Tuotteet ovat maistuvia ja terveellisiä, ja ne valmistetaan pääasiassa kotimaisista kasviksista. Kasvis Galleria Oy on osa Juustoportti-konsernia.

Haemme KasvisGallerian sesonkiin ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ kasvisruokataloomme Kuopioon.

Me KasvisGallerialla valmistamme herkullisia ja laadukkaita ruokia, joissa yhdistyy maukkaus ja käytön helppous luovalla, mutta kilpailukykyisellä tavalla. Uudenaikaisilla tuotantolinjoilla valmistuu keittoja, kiusauksia ja muita vuokaruokia, laatikoita, soseita, lisäkkeitä, pakasteita jne. Valikoimasta löytyy valmisruokia, mutta monet tuotteista soveltuvat myös aterian osaksi, tai tuunattavaksi edelleen.

Työmme painottuvat elintarvikkeiden valmistus- ja pakkaustehtäviin, jota teemme sesonkiaikana joko kahdessa tai kolmessa työvuorossa maanantaista perjantaihin.

Tehtävään haemme reippaita, elintarviketeollisuudesta kiinnostuneita työntekijöitä, joille laadukkaiden tuotteiden tuottaminen on tärkeää. Työtehtäviin tarjoamme hyvän perehdytyksen, joten ei haittaa, vaikka työkokemusta alalta ei olisikaan. Hygieniapassin luemme eduksesi.

Työtä lupaamme 2-3 henkilölle sesongin ajan lokakuusta joulukuuhun saakka. Palkkaus SEL työehtosopimuksen mukaan.

Oletko sinä laatua arvostava, luontaisesti tarkka ja vastuullinen työntekijä? Hae meille valmistamaan herkullista ruokaa ammattilaisten joukkoomme! Hakijoita haastattelemme jo haun aikana, joten toimi heti. Haku päättyy 8.10.2021.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään osoitteesta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7c5198f0

Lisätietoja tehtävästä saat: tuotantopäällikkö Mikko Peltola, sähköpostitse mikko.peltola@kasvisgalleria.fi tai puhelimitse puh. 040 5338761.

Haemme nyt joukkoomme uutta juustoporttilaista TUOTANNONSUUNNITTELUUN Juustoportin meijerille Jalasjärvelle.

Perheyrityksenä arvoihimme kuuluu toimia vastuullisesti, asiakasta arvostaen, yhdessä toimien, kannattavasti ja kehittyen kohti parempaa huomista ja se näkyy tavassamme tehdä työtä. Tuotannonsuunnittelijana pääset osaksi kolmen hengen tuotannonsuunnittelutiimiä, jossa yhteensovitat myyntimääriä tuotannon resursseihin ja toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, esimiesten ja myynnin kanssa.

Toivomme, että sinulta löytyy tehtävää tukeva koulutus ja kokemusta teollisuuden tuotannon suunnittelusta. Tehtävä edellyttää laajojen kokonaisuuksien hallintaa, loogista päättelykykyä, analyyttisyyttä, järjestelmällisyyttä, numerotarkkuutta ja paineensietokykyä. Työskentelet sujuvasti itsenäisesti sekä ryhmässä ja omaat hyvät kommunikointitaidot. Arvostamme ERP-järjestelmien ja Lean-osaamisen lisäksi kokemusta elintarvikealalta.

Tarjoamme laajaan tehtävänkuvaan hyvän perehdytyksen heti työsuhteen alkuun sekä tiimin vahvan tuen uuden oppimiseen. Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät sekä Juustoportin hyvät työsuhde-edut.

Kyseessä on vähintään vuoden määräaikainen ja kokoaikainen työ päivävuorossa.

Valitse paremmin ja hae juustoporttilaiseksi 28.9.2021 mennessä, osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ae529689 .

Kysymyksiisi vastaa arkisin klo 14–15 tuotannonsuunnittelun esimies Jani Niemistö, p. 044 793 8076 tai jani.niemisto@juustoportti.fi.

Haemme joukkoomme täydennystä – palkataan KOKKI vakituiseen työsuhteeseen Jalasjärven liikenneasemalle.

Perheyrityksenä arvoihimme kuuluu toimia vastuullisesti, asiakasta arvostaen, yhdessä toimien, kannattavasti ja kehittyen kohti parempaa huomista ja se näkyy tavassamme tehdä työtä. Jokainen ihminen kohdataan hymy kasvoilla ja reippaalla asenteella. Palvelualttius maistuu myös tarjottavassa ruuassa, jossa korostuu laadukas ja vastuullisesti valmistettu makunautinto.

Kokin työ Juustoportilla pitää sisällään maukkaan lounasruuan lisäksi á la carte annosten valmistusta kahdessa työvuorossa työaikojen vaihdellessa klo 7–22 välillä, viikon jokaisena päivänä. Työ on monipuolista yhdessä tekemistä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä vähintään perustaitoja keittiötyöhön. Otamme joukkoomme ilolla vastaan niin vastavalmistuneen kokin, kun kokeneemman alan konkarinkin. Työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamistason mukaan.

Tarjoamme vakituisen työn työyhteisössä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Ensisijaisesti työ on kokoaikatyötä, mutta myös osa-aikainen työ tulee kyseeseen. Meille on mukava tulla töihin ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun sekä käyttöösi Juustoportin hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää, joten otathan yhteyttä: Brita Hakoneva, p. 040 1842009 tai brita.hakoneva@juustoportti.fi. Haku päättyy, kun sopiva henkilö löytyy, joten jätäthän hakemuksen heti osoitteessa:  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?150a4565

Haemme joukkoomme täydennystä – palkataan KOKKI vakituiseen työsuhteeseen Mäntsälän liikenneasemalle.

Perheyrityksenä arvoihimme kuuluu toimia vastuullisesti, asiakasta arvostaen, yhdessä toimien, kannattavasti ja kehittyen kohti parempaa huomista ja se näkyy tavassamme tehdä työtä. Jokainen ihminen kohdataan hymy kasvoilla ja reippaalla asenteella. Palvelualttius maistuu myös tarjottavassa ruuassa, jossa korostuu laadukas ja vastuullisesti valmistettu makunautinto.

Kokin työ Juustoportilla pitää sisällään maukkaan lounasruuan lisäksi á la carte annosten valmistusta kahdessa työvuorossa työaikojen vaihdellessa klo 7–20 välillä, viikon jokaisena päivänä. Työ on monipuolista yhdessä tekemistä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä vähintään perustaitoja keittiötyöhön. Otamme joukkoomme ilolla vastaan niin vastavalmistuneen kokin, kun kokeneemman alan konkarinkin. Työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamistason mukaan.

Tarjoamme vakituisen työn työyhteisössä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Ensisijaisesti työ on kokoaikatyötä, mutta myös osa-aikainen työ tulee kyseeseen. Meille on mukava tulla töihin ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun sekä käyttöösi Juustoportin hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää, joten otathan yhteyttä: Brita Hakoneva, p. 040 1842009 tai brita.hakoneva@juustoportti.fi. Haku päättyy, kun sopiva henkilö löytyy, joten jätäthän hakemuksen heti osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a150b7c9

 

Yleinen hakemus

Alla olevalla lomakkeella voit hakea töihin Juustoportti-konserniin.
Ole hyvä ja täytä hakemus huolellisesti. Käsittelemme hakemukset
luottamuksellisesti ja säilytämme niitä kuusi kuukautta. Jos emme
tuona aikana ota yhteyttä, niin tällä kertaa sinulle soveltuvaa työtä
ei ole tarjolla.

Täytä hakemus tästä