Avoimet työpaikat

Töihin Juustoportille

Olemme iloisia, että olet kiinnostunut työskentelemään Juustoportti-konsernissa. Ole hyvä ja täytä hakemus huolellisesti. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

Juustoportti on yli 30 vuotta vanha perheyritys, jonka tuotteista valtaosa valmistetaan omassa meijerissä Jalasjärvellä. Meijerimme on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia ja toimintamme perustuu jatkuvaan ja tavoitteelliseen tuotekehitykseen, korkeaan laatuun sekä henkilökunnan korkeaan osaamiseen. Juustoportti työllistää tällä hetkellä yli 300 henkilöä.

Etsimme työntekijää Ylöjärvelle

Sinä positiivisella asenteella varustettu alan ammattilainen! Hae Juustoportin Ylöjärven liikenneasemalle äitiyslomansijaiseksi.

Etsimme äitiysloman sijaiseksi henkilöä, jolla on kokemusta keittiötyöstä, salityöstä tai kenties molemmista. Työsuhde on vuoden määräaikainen sijaisuus alkaen elokuussa 2020.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja osaamista valmistaa maukasta ruokaa niin linjastoon kuin annoksinakin. Työhön kuuluu myös kassatyöskentelyä sekä kahvilatyötä. Omaathan myös iloisen asenteen ja palvelet asiakkaitamme ylpeänä työstäsi ja työpaikastasi. Työ on kaksivuorotyötä ja keittiö on auki myös viikonloppuisin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Alakoski (040 825 2790, pekka.alakoski@juustoportti.fi).

Täytä hakemus: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?161bc4e6

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haku päättyy sunnuntaina 19.7.2020!

Töihin Juustoportille

Yleinen hakemus

Alla olevalla lomakkeella voit hakea töihin Juustoportti-konserniin.
Ole hyvä ja täytä hakemus huolellisesti. Käsittelemme hakemukset
luottamuksellisesti ja säilytämme niitä kuusi kuukautta. Jos emme
tuona aikana ota yhteyttä, niin tällä kertaa sinulle soveltuvaa työtä
ei ole tarjolla.

Täytä hakemus tästä