Avoimet työpaikat

Töihin Juustoportille

Olemme iloisia, että olet kiinnostunut työskentelemään Juustoportti-konsernissa. Tällä sivulla näet avoimet työpaikat ja voit täyttää avoimen hakemuksen. Ole hyvä ja täytä hakemus huolellisesti. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

Juustoportti on yli 30 vuotta vanha perheyritys, jonka tuotteista valtaosa valmistetaan omassa meijerissä Jalasjärvellä. Tehtaamme on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia ja toimintamme perustuu jatkuvaan ja tavoitteelliseen tuotekehitykseen, korkeaan laatuun sekä henkilökunnan korkeaan osaamiseen. Juustoportti työllistää tällä hetkellä jopa 300 henkilöä.

Henkilöstöasiantuntija

Juustoportti on vastuullisuudestaan tunnettu nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys. Juustoportti-konserni työllistää tällä hetkellä noin 260 henkilöä. Juustoportti on kasvollinen ja hyvä työnantaja, jossa jokainen voi olla ylpeä omasta työstään. Innovatiivinen ja intohimoinen yhdessä tekemisen kulttuuri takaa sen, että yritys tarjoaa laadukkaita tuotteita ja palveluita asiakkailleen Suomessa ja ulkomailla.

Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, ruokatuotteita valmistava Kasvisgalleria Kuopiossa ja toimisto Helsingissä.

 Henkilöstöasiantuntija

Haluatko mukaamme kehittämään vastuullista yrityskulttuuria ja laadukkaita henkilöstöpalveluita? Olet osa Juustoportti-konsernin HR-tiimiä ja vastaat uusien työntekijöiden rekrytoinneista ja työsuhdeasioiden hoitamisesta esimiesten tukena. Palvelemme kaikkia konserniyhtiöitä ja kolmea liiketoiminta-aluetta keskitetysti, mikä tekee työstämme monipuolisen ja vaihtelevan. Toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme Jalasjärvellä ja raportoit henkilöstöpäällikölle.

Henkilöstöasiantuntijana tehtäviisi kuuluu mm.

  • Uusien työntekijöiden rekrytointiprosessin hoitaminen
  • Juustoportin työnantajaimagon kehittäminen
  • Työsuhdeasioiden hoitaminen ja neuvonta henkilöstölle
  • Esimiesten tuki työsuhdeasioissa ja muissa esimiestehtävissä
  • HR-järjestelmien pääkäyttäjyys
  • Henkilöstön ja esimiesten osaamisen kehittäminen (mm. HR-koulutukset)
  • Yhdessä HR-tiimin kanssa HR-prosessien, työkalujen ja palveluiden kehittäminen
  • Muut HR-tehtävät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja muutaman vuoden kokemus henkilöstöasioiden hoitamisesta. Työotteesi on kehittävä ja hoidat yksityiskohdatkin huolellisesti. Omaksut uudet järjestelmät helposti ja käytät sujuvasti MS Office työkaluja. Luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot. Olet luonteeltasi aktiivinen ja positiivinen, ja sinulla on halu oppia uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa perheyrityksessä, jossa on tekemisen meininki ja mukava työilmapiiri. Työssäsi pääset tekemään yhteistyötä eri alojen osaajien kanssa ja aidosti vaikuttamaan myös Juustoportin yrityskulttuurin kehittämiseen.

Oletko sinä uusi Juustoporttilainen?

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Maria Kankaanpää, puh. 040 833 4640; varmimmin tavoitettavissa to 3.6. klo 14-15, ma 7.6. klo 15-16; pe 11.6. klo 8-9.

Hakuaika päättyy 13.6.2021, mutta olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Tee hakemus osoitteessa:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9c4cea4c

Haemme kokkia vakituiseen kokoaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen

Sinä positiivisella asenteella varustettu ammattilainen, hae kokiksi Juustoportin Jalasjärven liikenneaseman huippuun työyhteisöömme!
Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta sekä osaamista monipuolisen ja maukkaan ruuan valmistamiseen. Sinulla on reipas ote työhön ja palvelet asiakkaitamme ylpeänä työstäsi ja työpaikastasi.

Lisätietoja:
Ma 31.5.2021alkaen (klo 9-16) Pekka Alakoski puh. 040 825 2790 / pekka.alakoski@juustoportti.fi

Tee hakemus osoitteessa:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bb85edd4 

Haku päättyy sunnuntaina 27.6.2021, mutta ole nopea, sillä rekrytoimme heti, kun sopiva henkilö löytyy.

 

Haemme Ylöjärven liikenneasemallemme liikennemyymälätyöntekijää

Sinä positiivisella asenteella varustettu alan ammattilainen! Hae osaksi Ylöjärven liikenneasemamme huippua työyhteisöä!

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Omaathan myös iloisen asenteen ja palvelet asiakkaitamme ylpeänä työstäsi ja työpaikastasi. Työ on kaksivuorotyötä ja liikenneasemamme on auki myös viikonloppuisin. Työhösi kuuluu kassatyöskentelyä, ravintolan avustavia tehtäviä sekä kahvilatyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa porukassa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Alakoski (040 825 2790, pekka.alakoski@juustoportti.fi).

Täytä hakemus: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6a1f09f9

 

Haku päättyy sunnuntaina 27.6.2021!

Yleinen hakemus

Alla olevalla lomakkeella voit hakea töihin Juustoportti-konserniin.
Ole hyvä ja täytä hakemus huolellisesti. Käsittelemme hakemukset
luottamuksellisesti ja säilytämme niitä kuusi kuukautta. Jos emme
tuona aikana ota yhteyttä, niin tällä kertaa sinulle soveltuvaa työtä
ei ole tarjolla.

Täytä hakemus tästä