Avoimet työpaikat

Töihin Juustoportille

Olemme iloisia, että olet kiinnostunut työskentelemään Juustoportti-konsernissa. Tällä sivulla näet avoimet työpaikat ja voit täyttää avoimen hakemuksen. Ole hyvä ja täytä hakemus huolellisesti. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

Juustoportti on yli 30 vuotta vanha perheyritys, jonka tuotteista valtaosa valmistetaan omassa meijerissä Jalasjärvellä. Tehtaamme on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia ja toimintamme perustuu jatkuvaan ja tavoitteelliseen tuotekehitykseen, korkeaan laatuun sekä henkilökunnan korkeaan osaamiseen. Juustoportti työllistää tällä hetkellä jopa 300 henkilöä.

Haemme meijerityöntekijöitä Meijeritien yksikköömme, vakituiseen työsuhteeseen

Juustoportti tunnetaan monista herkullisista tuotteistaan, joista Latte kaurakahvijuoma juuri voitti 1.palkinnon kansainvälisessä kasvituotekilpailussa. Meijerissä Jalasjärvellä pakataan lähimaidot ja piimät. Voit kirnutaan perinteisellä voikirnulla. Saman katon alla valmistetaan myös herkulliset AB-jogurtit, kermajuustot, leipäjuustot ja kaikki hapanmaitotuotteet. Uudet tuoteperheet, kuten vegaaniset kauratuotteet ja aidosti sokeroimattomat HYVIN-tuoteperheen tuotteet kertovat tuotevalikoiman laajuudesta sekä aktiivisesta tuotekehityksestä.

Meillä on hyvä työporukka ja haemme joukkoomme meijerialasta kiinnostuneita

Meijerityöntekijöitä meijeritien yksikköömme vakituiseen työsuhteeseen.

Juustoportilla meijerityöntekijän työhön kuuluu valmistavan tuotannon työtehtäviä, mm. jugurttien, vegaanisten kauratuotteiden sekä muiden hapanmaitotuotteiden valmistus. Lisäksi työtä löytyy juustopakkaamon puolelta. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtuvat lähes päivittäin. Työtä tehdään kahdessa työvuorossa.

Haemme joukkoomme ensisijaisesti hyvän asenteen omaavia, vastuullisia ja oppimiskykyisiä työntekijöitä. Juustoportilla meijerityö on nykyaikaisen automaation lisäksi myös käsityötä, ja arvostammekin hyviä kädentaitoja sekä kykyä tarttua toimeen. Aikaisempi kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön, sillä panostamme jokaisen uuden työntekijän perehdytykseen.

Tehdastyö on Juustoportilla tehty viihtyisäksi: työtehtävät ovat monipuolisia, joihin pääsee vaikuttamaan. Työilmapiiri on positiivinen ja lämmin. Jokainen päivä on erilainen ja pääsee oppimaan uutta. Tarjoamme tätä sinullekin vakituisessa ja kokoaikaisessa meijerityöntekijän työsuhteessa. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme käyttöösi Juustoportin laajat työsuhde-edut.

Olisi hienoa saada sinut meille töihin!

Hae juustoporttilaiseksi viimeistään 4.11.2021 osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?58ae1bfe

Työpaikat täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan heti. Ota rohkeasti yhteyttä kysymysten herätessä: Brita Maunuksela, p. 040 184 2009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi.

 

Haemme joukkoomme Juustoportti Kärsämäelle LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ.

Liikennemyymälätyöntekijän työhön Juustoportilla kuuluu monipuolisesti kahvilatyötä ja kassatyötä sekä ravintolan avustavia työtehtäviä. Lisäksi liikennemyymälän yhteydestä löytyy herkkukauppa ja Pentik outlet-myymälä, josta vastaamme. Liikenneasema on auki viikon jokaisena päivänä ja työajat vaihtelevat klo 6–22 välillä.

Panostamme jokaiseen asiakaskohtaamiseen, jonka vuoksi toivommekin, että sinulla on hymy herkässä ja olet asiakaspalvelun ammattilainen. Olet myös helposti lähestyttävä kuten me muutkin juustoporttilaiset ja teet työsi oma-aloitteisesti, iloisella asenteella. Aikaisempi työkokemus vastaavasta työstä luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään saat hyvän perehdytyksen.

Tarjoamme vaihtelevaan työhön kylkiäisiksi mukavat työkaverit, joiden tuella jokainen pääsee hyvin uuteen työhön mukaan, sekä Juustoportin hyvät työsuhde-edut käyttöösi. Työsuhde on alkuun vuoden määräaikaisuus viikkotyöajan ollessa noin 30 tuntia. Tehtävässä on hyvät edellytykset jatkaa määräaikaisuuden jälkeenkin.

Olisiko tässä uusi työpaikkasi? Kerron mielelläni tehtävästä lisää: Brita Maunuksela, p. 040 184 2009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi. Haku on avoinna 25.10 saakka nettisivuillamme osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?57737c64   -toimi heti!

Haemme joukkoomme positiivisella asenteella varustettua KOKKIA täydentämään keittiön toimintojamme Juustoportti Kärsämäelle vakituiseen työsuhteeseen.

Juustoportilla pääset kokkina työskentelemään monipuolisissa keittiön työtehtävissä, valmistamaan lounasruuan lisäksi á la carte annoksia sekä kehittämään työtämme yhdessä mainioiden työkavereiden kanssa.

Työ tapahtuu viikon jokaisena arkipäivänä työaikojen vaihdellessa klo 7–22 välillä. Työ on monipuolista yhdessä tekemistä, jossa jokaisen työpanoksella on iso merkitys.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä vähintään perustaitoja keittiötyöhön. Otamme joukkoomme ilolla vastaan niin vastavalmistuneen kokin, kun kokeneemman alan konkarinkin. Työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamistason mukaan.

Meille on mukava tulla töihin ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun sekä käyttöösi Juustoportin hyvät työsuhde-edut.

Työsuhde solmitaan vakituisena ja työn aloitus on joulukuussa 2021.

Olisiko tässä uusi työpaikkasi? Jätä meille hakemus 31.10.2021 mennessä osoitteessa:  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b27a66eb

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä: Brita Maunuksela, p. 040 1842009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi

Haemme joukkoomme Juustoportti Jalasjärvelle LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Liikennemyymälätyöntekijän työhön Juustoportilla kuuluu monipuolisesti kahvilatyötä ja kassatyötä sekä ravintolan avustavia työtehtäviä. Liikenneasema on auki viikon jokaisena päivänä ja työajat vaihtelee klo 7–22 välillä.

Panostamme jokaiseen asiakaskohtaamiseen, jonka vuoksi toivommekin, että sinulla on hymy herkässä ja olet asiakaspalvelun ammattilainen. Olet myös helposti lähestyttävä kuten me muutkin juustoporttilaiset ja teet työsi oma-aloitteisesti, iloisella asenteella. Aikaisempi työkokemus vastaavasta työstä luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään saat hyvän perehdytyksen.

Tarjoamme vakituiseen ja monipuoliseen työhön kylkiäisiksi mukavat työkaverit, joiden tuella jokainen pääsee hyvin uuteen työhön mukaan, sekä Juustoportin hyvät työsuhde-edut käyttöösi.

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni tehtävästä lisää: Brita Maunuksela, p. 040 184 2009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi.

Jätäthän hakemuksesi hetimmiten, viimeistään 27.10.2021 nettisivujen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?713af6ed

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haemme joukkoomme täydennystä – palkataan KOKKI vakituiseen työsuhteeseen Jalasjärven liikenneasemalle.

Perheyrityksenä arvoihimme kuuluu toimia vastuullisesti, asiakasta arvostaen, yhdessä toimien, kannattavasti ja kehittyen kohti parempaa huomista ja se näkyy tavassamme tehdä työtä. Jokainen ihminen kohdataan hymy kasvoilla ja reippaalla asenteella. Palvelualttius maistuu myös tarjottavassa ruuassa, jossa korostuu laadukas ja vastuullisesti valmistettu makunautinto.

Kokin työ Juustoportilla pitää sisällään maukkaan lounasruuan lisäksi á la carte annosten valmistusta kahdessa työvuorossa työaikojen vaihdellessa klo 7–22 välillä, viikon jokaisena päivänä. Työ on monipuolista yhdessä tekemistä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä vähintään perustaitoja keittiötyöhön. Otamme joukkoomme ilolla vastaan niin vastavalmistuneen kokin, kun kokeneemman alan konkarinkin. Työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamistason mukaan.

Tarjoamme vakituisen työn työyhteisössä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Ensisijaisesti työ on kokoaikatyötä, mutta myös osa-aikainen työ tulee kyseeseen. Meille on mukava tulla töihin ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun sekä käyttöösi Juustoportin hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää, joten otathan yhteyttä: Brita Hakoneva, p. 040 1842009 tai brita.hakoneva@juustoportti.fi. Haku päättyy, kun sopiva henkilö löytyy, joten jätäthän hakemuksen heti osoitteessa:  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?150a4565

Yleinen hakemus

Alla olevalla lomakkeella voit hakea töihin Juustoportti-konserniin.
Ole hyvä ja täytä hakemus huolellisesti. Käsittelemme hakemukset
luottamuksellisesti ja säilytämme niitä kuusi kuukautta. Jos emme
tuona aikana ota yhteyttä, niin tällä kertaa sinulle soveltuvaa työtä
ei ole tarjolla.

Täytä hakemus tästä