Avoimet työpaikat

Töihin Juustoportille

Olemme iloisia, että olet kiinnostunut työskentelemään Juustoportti-konsernissa. Tällä sivulla näet avoimet työpaikat ja voit täyttää avoimen hakemuksen. Ole hyvä ja täytä hakemus huolellisesti. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

Juustoportti on yli 30 vuotta vanha perheyritys, jonka tuotteista valtaosa valmistetaan omassa meijerissä Jalasjärvellä. Tehtaamme on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia ja toimintamme perustuu jatkuvaan ja tavoitteelliseen tuotekehitykseen, korkeaan laatuun sekä henkilökunnan korkeaan osaamiseen. Juustoportti työllistää tällä hetkellä jopa 300 henkilöä.

Huollon työntekijä

Etsimme huollon työntekijää Jalasjärven elintarviketehtaallemme.

Huollon työntekijänä työskentelet automatisoitujen tuotantolinjojen tuotannon tukemisen ja varmistamisen tehtävissä. Kunnossapidon tiimimme työskentelee tiiviissä yhteistyössä tuotantotiimiemme kanssa mahdollistaen näin sujuvan sekä häiriöttömän valmistus-, pakkaus- ja tuotantoprosessin.

Hakijoilta edellytämme soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi sähkö- ja automaatioasentajan pätevyyttä. Aikaisempi kokemus teollisuuslaitoksen (erityisesti elintarviketehtaan) kunnossapidon tehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenteen ollessa kohdallaan ei tämä ole välttämätöntä. Työ vaatii tarkkuutta ja ongelmatilanteisiin tulee tarttua kiinni nopeasti. Oma-aloitteinen tapa toimia, tiimityöskentelykyky sekä vastuuntunteminen omasta tekemisestään ovat tehtävässä onnistumisen ehdottomia edellytyksiä. Juustoportti pyrkii jatkuvaan kehitykseen, joten myös uudet ideat ovat tervetulleita. Tehtävässä englannin kielen perusosaamisesta on hyötyä, mutta se ei ole vaatimus. Työ on 2- tai 3- vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa porukassa, sekä kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä osana innovatiivisuudestaan palkittua kasvavaa perheyritystä. Alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi.
Juustoportti on vastuullisuudestaan tunnettu nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys. Juustoportti työllistää tällä hetkellä lähes 300 henkilöä. Juustoportti on kasvollinen ja hyvä työnantaja, jossa jokainen voi olla ylpeä omasta työstään. Innovatiivinen ja intohimoinen yhdessä tekemisen kulttuuri takaa sen, että yritys tarjoaa laadukkaita tuotteita ja palveluita asiakkailleen Suomessa ja ulkomailla.
Kiinnostuitko? Hae heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?84116f29

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Vilén (040-5209239, janne.vilen@juustoportti.fi) arkisin klo. 08-18:00 välisenä aikana

Haku päättyy sunnuntaina 16.5.2021!

Meijerityöntekijä, Jalasjärvi

Olisitko sinä seuraava juustoporttilainen? Haemme Jalasjärven meijerillemme työntekijää keskeytymättömään kolmivuoroon. Monipuolisten työtehtävien kautta pääset osaksi vastuullisesti tuotettujen ja laadukkaiden tuotteiden valmistusta.

Toivomme sinulta löytyvän:
– Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
– Kykyä omaksua tietoa nopeasti
– Tiimityöskentelytaitoja
– Ahkeraa asennetta
– Intoa oppia uutta ja kehittyä

Aikaisempi kokemus meijerityöskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorovuorotyötä.
Tarjoamme kiinnostavan tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittyä. Työsuhteen alussa järjestämme kattavan perehdytyksen. Meillä on mukava ja kannustava työyhteisö, jossa saat tukea esimieheltäsi ja kollegoiltasi.
Hae juustoporttilaiseksi viimeistään 16.5.2021 mennessä!

Hae tästä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ab04782e

Lisätietoja tehtävistä antaa Pekka Alakoski, 040-8252790, pekka.alakoski@juustoportti.com

Yleinen hakemus

Alla olevalla lomakkeella voit hakea töihin Juustoportti-konserniin.
Ole hyvä ja täytä hakemus huolellisesti. Käsittelemme hakemukset
luottamuksellisesti ja säilytämme niitä kuusi kuukautta. Jos emme
tuona aikana ota yhteyttä, niin tällä kertaa sinulle soveltuvaa työtä
ei ole tarjolla.

Täytä hakemus tästä