Ota yhteyttä

Viesti Juustoportille

Tämän lomakkeen kautta voit olla meihin helposti yhteydessä. Arvostamme mielipidettäsi ja kuulemme sen mielellämme. Palautteen koskiessa viallista tuotetta täytäthän huolellisesti kaikki alla olevat kohdat. Mikäli pakkauksessa on myös kellonaika (mm. maidot ja jogurtit), lisää myös se parasta ennen -tiedon yhteyteen.

Sponsorointi, lahjoitukset ja erilaiset yhteistyöt ovat osa markkinointiviestintäämme. Sponsorointi- ja yhteistyökohteiden tulee olla Juustoportin arvoja tukevaa ja yhteistyön tulee tuottaa molemminpuolista hyötyä, sekä kohteen on tavoitettava Juustoportin keskeisiä kohderyhmiä. Yhteistyöt voivat olla myös esimerkiksi yhteistä kehittämistä tai yhdessä tehtävää markkinointiviestintää. Emme sponsoroi kohteita tai hankkeita, joissa ainoa vastine on logonäkyvyys.

Huomio opiskelijat: Iloksemme saamme hyvin runsaasti tukipyyntöjä esim. haalarimerkkeihin, vuosijuhliin tai aamiaistapahtumiin, näistä valitettavasti kieltäydymme järjestelmällisesti, sillä emme halua suosia tiettyjä opiskelijaryhmiä, eivätkä resurssimme riitä tukemaan kaikkia.

Saamme paljon erilaisia yhteistyöpyyntöjä, siksi vastaanotamme ehdotukset vain oheisella lomakkeella. Emme ota hakemuksia vastaan puhelimitse tai sähköpostilla. Täyttämällä hakemuksen huolellisesti ja miettimällä lomaketta täyttäessäsi yhteistyön molemminpuolisia hyötyjä, edistät hakemuksen nopeaa käsittelyä. Käsittelemme hakemuksia säännöllisesti, lähetämme vastauksen sähköpostitse noin 2-5 viikon kuluessa.

Kiitos yhteydenotostasi!