1/2/2024

Kaikkea hyvää, terveisin Eloisa

Juustoportti Eloisa on ainutlaatuinen jogurtti, johon on lisätty sopivasti vitamiineja, kivennäisaineita ja proteiinia. Nyt kaupoissa!

Kaikkea Hyvää

Juustoportti Eloisa on ainutlaatuinen jogurtti. Siihen on lisätty sopivasti vitamiineja, kivennäisaineita ja proteiinia.

Nauti päivittäin helposta tavasta saada vitamiineja, kivennäisaineita ja proteiinia. Herkulliset Eloisa-jogurtit ovat laktoosittomia ja sopivat päivittäiseen käyttöön sellaisenaan. Jogurtit valmistetaan suomalaisesta maidosta, omassa perhemeijerissä Jalasjärvellä.

Helppoa hyvinvointia kaikille

Eloisa on arjen helppo, hyvinvointia kohentava valinta jokaiseen päivään; Jogurtissa on sinkkiä, C, A, E ja D -vitamiineja, tiamiinia (B1), niasiinia (B3), B6, foolihappoa (B9), riboflaviinia (B2) ja B12 -vitamiinia, sekä kalsiumia.

Kun on hyväksi todettu tuote, niin eipä se sitten muuta vaatinut kuin sopivasti vitamiineja, kivennäisaineita ja proteiinia – eli kaikkea hyvää, terveisin Eloisa.

Pakkauksia moneen makuun

Juustoportin Eloisa-tuoteperheessä on pakkauskokoja moneen makuun, nyt uutuutena 150 g mansikkajogurtti, sekä monipakkaus mangojogurtista!

Intohimoista tuotekehitystä

Me juustoporttilaiset olemme aina tykänneet kehittää uutta ja olemmekin kehittäneet mielenkiintoisia tuoteuutuuksia kautta historiamme. Esimerkiksi Suomen ensimmäiset AB-jogurtit, kellarikypsytetyt erikoisjuustot, tai eläinten hyvinvointiin keskittyvät Vapaan lehmän maitotuotteet ovat meiltä peräisin. Sokeroimaton ja makeutusaineeton Hyvin-tuoteperhe oli ensimmäinen sekin ja nykyään perheeseen kuuluu yli 40 erilaista tuotetta. Viime ajat olemme ahkeroineet uudenlaisten funktionaalisten tuotteiden äärellä. Kun pohjana on valmiiksi hyvä jogurtti, teimme hyvinvoinnin vaalimisen arjessa helpoksi ja lisäsimme jogurttiin juuri sopivasti vitamiineja, kivennäisaineita ja proteiinia, eli kaikkea hyvää.

Eloisa jogurtit ovat jokapäiväinen helppo ratkaisu jokaisen meidän kokonaisvaltaisen hyvinvointimme edistämiseksi.

Nyt kaupoissa kautta maan!

Tutustu uutuuksiin täällä.

 


Moikku!

Kuulehan, hypistelet tässä jo valmiiksi hyvää jogurttia, joka on nyt vielä parempaa. 

Kaikki alkoi oikeastaan sinusta. On nimittäin aivan äärettömän kiehtovaa olla osa päivääsi. Siinä samalla satuin huomaamaan, että tykkäät sellaisista arjen helpoista, hyvinvointia kohentavista valinnoista. Sen sijaan siis, että joutuisit mylläämään kaikki tutut ja turvalliset ruokatottumukset aivan uusiksi. 

No, sanotaan nyt niin, että kun on hyväksi todettu tuote, niin eipä se sitten muuta vaatinut kuin sopivasti vitamiineja, kivennäisaineita ja proteiinia – eli kaikkea hyvää, terveisin Eloisa 😉