21/10/2023

Höylättävissä Julia-tuotteissa on sydänmerkki

Höylättävät Julia-tuotteet ovat arjen parempia valintoja. Sydänmerkillä varustetut Juliat valmistetaan suomalaisesta maidosta ja rypsiöljystä. Pehmeät Juliat maistuvat sellaisenaan, sillä niitä voi höylätä leivän päälle tai käyttää lämpimissä ruuissa kuorrutteena.

Julia-tuotteet ovat terveyden kannalta parempia vaihtoehtoja, niissä on sydänmerkki!

Höylättävissä Julia-tuotteissa on sydänmerkki. Sydänmerkki osoittaa, että kyseinen tuote on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Julia 10 ja Julia 17 -tuotteissa maitorasva on korvattu kokonaan rypsiöljyllä ja tuotteet sisältävät runsaasti Omega-3-rasvahappoja, jotka ovat tyydyttymättömiä rasvahappoja.

Tyydyttyneiden rasvahappojen korvaaminen tyydyttymättömillä rasvoilla ruokavaliossa edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaaleina. On hyvä muistaa myös tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion, sekä terveiden elämäntapojen tärkeys.

Julia 10 ja Julia 17  sisältävät runsaasti kalsiumia ja proteiinia. 

Laktoosittomat Julia 10 ja Julia 17 -tuotteet valmistetaan suomalaisesta maidosta ja rypsiöljystä, eivätkä ne sisällä lainkaan kovia rasvoja.

Miten käyttää Julia-juustoja? 

Pehmeät Juliat maistuvat sellaisenaan, niitä voi höylätä leivän päälle tai käyttää lämpimissä ruuissa kuorrutteena.

Uudet pakkaukset

Julia-tuotteiden pakkaukset ovat uudistuneet, löydät ne kaupan juustohyllystä. Mikäli omassa lähikaupassasi ei lempituotettasi vielä ole, kannattaa kysyä kauppaa tilaamaan, se usein onnistuu. Ja Juustoportin liikenneasemillahan on saatavilla kaikkia Juustoportin tuotteita. Kannattaa tutustua!

Lataa Julia 17 ja Julia 10 -esite täältä.

Lue lisää sydänmerkistä täältä.