3/1/2024

Sokeroimaton ja makeutusaineeton Hyvin-tuoteperhe

Nykyisin tuoteperheeseen kuuluu jogurtteja, juotavia jogurtteja, proteiinirahkoja, mehuja, mehukeittoja, kaakaojuomaa, proteiinijuomia ja -vanukkaita.

Sokeroimaton ja makeutusaineeton Hyvin-tuoteperhe

Kauan sitten mietimme miten vähentää välipalatuotteiden sokeria, teimme paljon tuotekehitystä kunnes onnistuimme ja Hyvin-tuoteperheen ensimmäiset tuotteet olivat valmiina.

Juustoportti kehitti markkinoiden ensimmäiset sokeroimattomat ja makeutusaineettomat välipalatuotteet jo vuonna 2018

Onnistunut sokeroimaton ja makeutusaineeton  tuoteperhe on palkinto pitkästä, eri tiimien saumattomasta ja sinnikkäästä yhteistyöstä. Projektin tavoite oli kirkas: sokeria tai makeutusaineita ei käytetä, eikä mausta tingitä. Tuotekehitystyön matkan varrelle on sattunut monenlaisia makuja, eivätkä kaikki niistä olleet onnistuneita. Vastaan tuli myös umpikujia, joista oli käännyttävä takaisin. Tavoitteellinen ja pitkäjänteinen työ kantoi kuitenkin hedelmää ja onnistuimme luomaan sokeroimattoman ja makeutusaineettoman jogurtin, joka maistuu hyvältä. Tällaisia tuotteita oli odotettu ja ne saivat onneksemme hyvän vastaanoton asiakkailtamme.

Hyvin = Ei lisättyä sokeria tai makeutusaineita

Juustoportilla on vähennetty sokeria jo vuosien ajan, mutta Hyvin-tuoteperheeseen ei sokeria lisätä lainkaan. Tämän tuoteperheen tuotteet ovat sokeroimattomia ja makeutusaineettomia. Sokerin voisi korvata makeutusaineiden avulla, mutta meille se ei ollut vaihtoehto.

Maitoa hyvinvointitiloilta

Juustoportin maitotuotteet valmistetaan suomalaisten Welfare Quality -hyvinvointivalvottujen tilojen maidosta. Tämä tarkoittaa, että eläinten hyvinvointi todennetaan ja sitä kehitetään jatkuvasti.

Hyvä maku

Hyvin-tuotteista löytyy sopivia välipaloja kaiken ikäisille. Tuoteperheestä löytyy monia makuja ja kokoja, sekä erilaisia tuotteita erilaisiin tilanteisiin vuorokauden aikana. Kaikkia tuotteita yhdistää hyvä maku ja miellyttävä, sileä koostumus.

Välipaloja jokaiselle

Nykyisin tuoteperheeseen kuuluu jogurtteja, juotavia jogurtteja, proteiinirahkoja, mehuja, mehukeittoja, kaakaojuomaa, proteiinijuomia ja -vanukkaita. Kuluttajien toiveitä on kuultu ahkerasti ja osaa niistä on voitu toteuttaakin.

Viime silauksen tuoteperheelle antoi pakkausten kuosi, jota tutkimusten mukaan ei olisi pitänyt valita. Tänä päivänä on vaikea kuvitella Hyvin-tuotteita minkään muunlaisissa pakkauksissa. Pakkausten kuvioista on askarreltu monenlaisia leikkejä, purkkeja, tauluja, hahmoja ym. Lähetä meille kuva, jos olet tehnyt tai nähnyt tällaisia teoksia!

Tutustu tuotteisiin nettisivuillamme. 

Tutustu tuotteisiin!