26/8/2021

Ihania uutuuksia syksyyn!

Syksyn tullessa on ilo esitellä uusia tuotteita!

Leivontaan ja ruoanlaittoon on nyt monta uutuutta. Erittäin hartaasti toivottu uutuustuote on Suolaamaton kirnuvoi, joka on ollut etenkin leipureiden ja kokkien toivelistalla. Tämä laktoositon voi ei räisky pannulla ja soveltuu erinomaisesti monenlaiseen leivontaan. Leipureille mieluisaa on myös UHT-käsitelty vispikerma, jonka runsas ja pysyvä vaahto toimii hyvin leivonnaisten koristelussa. Ruoanlaitossa pehmeyttä ja täyteläisyyttä antaa Luomu Creme Fraiche.

Lapsiperheiden suosikiksi povaamme Hyvin päärynäkeittoa, joka on sokeroimaton ja makeutusaineeton, kuten koko Hyvin tuoteperhe. Hyvin tuoteperheeseen tuli myös banaanijogurtti 150 gramman pikarissa. Molemmissa ihanat pakkaukset!

Klassikkomakua AB-lakkajogurttia saa tästä eteenpäin myös 400 gramman uudelleen suljettavassa pikarissa. Tämän herkuttelujogurtin vastapainoksi voi nauttia vastuullista Vapaan lehmän viiliä tai valmistaa terveellinen smoothie vaikka Vapaan lehmän rasvattomasta piimästä. Juustoportin hiilineutraali Vapaan lehmän tuoteperhe on vastuullisempi valinta, se on valinta ympäristön, eläinten ja ihmisten puolesta

Uutuustuotteiden tiedot pääset lukemaan täältä.