28/9/2023

Juustoportilla Ylöjärven paras lounas!

Maittava ja runsas noutopöytä Juustoportilla.

Kiitos kaikki asiakkaamme!

Kiitos asiakkaillemme! ❤️ Juustoportilla on Ylöjärven paras  ja Tampereen seudun kolmanneksi paras lounas!

Olette äänestäneet Juustoportti Ylöjärven Suomen Paras Lounas -kilpailussa Ylöjärven parhaaksi ja Tampereen seudun kolmanneksi parhaaksi lounasravintolaksi.

Tarjoamme kaikille lounasasiakkaillemme kakkukahvit perjantaina 29.9. Ylöjärvellä, tervetuloa!

 


Lounas Juustoportilla

Juustoportin liikenneasemilla on tarjolla maittava ja runsas noutopöytä päivittäin klo 10.30–15.00

Päivittäin vaihtuva, maukas ja monipuolinen noutopöytä on katettu arkisin ja viikonloppuisin klo 10.30-15 kaikilla Juustoportin liikenneasemilla. Käytämme suomalaista lihaa ja suosimme Juustoportin omia tuotteita. Noutopöydässä onkin aina tarjolla Juustoportin kuuluisaa leipäjuustoa ja leivän päälle sipaistaan aitoa kirnuvoita!

Liikenneasemakohtaiset lounaslistat löytyvät kyseisen paikkakunnan nettisivulta, ne päivittyvät sinne maanantaiaamuisin. Lounaslistat voi myös tilata tulemaan omaan sähköpostiin, linkki löytyy sivulta.

Noutopöydän lisäksi tarjolla on myös à la carte -listan annoksia sekä vitriinistä löytyviä suolaisia- ja makeita herkkuja.

Tervetuloa!

Juustoportti Jalasjärvi,  MäntsäläKärsämäkiYlöjärviKuopio

 

Juustoportti-ketjun liikenneasemat on valittu vuoden taukopaikaksi!
Tilausajokuljettajat ry on valinnut Vuoden Taukopaikaksi Juustoportin liikenneasemaketjun, jolla on liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa.

Aiemmista tunnustuksista poiketen Tilausajokuljettajat valitsivat nyt palkittavaksi koko Juustoportti-liikenneasemaketjun Vuoden Taukopaikka 2022 -tittelillä. Yhdistyksen puheenjohtaja perustelee valintaa näin: ”Juustoportti on pitkäjänteisesti tehnyt hyvää työtä asiakkaittemme eteen. Pysähtyipä missä päin Suomea tahansa, niin Juustoportti on takuuvarma taukopaikka”