12/3/2022

Juustoportin yrittäjäpariskunta palkittiin arvostetun yrittäjäkilpailun alan rohkeana uudistajana ja yleisön suosikkina

EY Entrepreneur of the year -kilpailu on maailman arvostetuin yrittäjäkilpailu, jossa palkitaan kasvuyrittäjiä, jotka innostavat muita visioillaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Kilpailussa Juustoportin yrittäjäpariskunta Marjo ja Timo Keski-Kasari palkittiin kahdessa sarjassa; alan rohkea uudistaja, sekä yleisön suosikki.

Suomen kisan finaalissa oli mukana kymmenen kasvuyritystä, joista Juustoportin perustaja- ja yrittäjäpariskunta Marjo ja Timo Keski-Kasari palkittiin alan rohkea uudistaja, sekä yleisön suosikki -sarjojen voittajaksi. Juustoportin yrittäjäpariskunta oli paikan päällä vastaanottamassa palkintoja Entrepreneur of the Year –gaalassa perjantaina 11.3.2022.

”Suomen finaalikymmenikössä oli toinen toistaan hienompia yrityksiä, joten on valtava kunnia tulla palkituksi.” iloitsee Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.

Juustoportti on ollut kasvuyritys koko toimintansa ajan. Juustoportti työllistää yli 300 henkilöä kuudella eri paikkakunnalla eri puolella Suomea.

”Olemme kasvaneet kahden juuri valmistuneen nuoren yrityksestä tähän päivään keskittyen innovatiiviseen tuotekehitykseen ja järkevään kasvuun. Tuoreet ajatukset ja kokeilun kulttuuri ovat mahdollistaneet monia menestyneitä tuotteita ja kasvattaneet yrityksen menestyväksi monialakonserniksi ja brändin yhdeksi Suomen kiinnostavimmista.” kertoo yrittäjä Marjo Keski-Kasari.

Yrittäjäpariskunta Marjo ja Timo Keski-Kasari jakavat kiitokset: ”Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja koko henkilökuntaamme, sekä tietenkin kaikkia meitä äänestäneitä, tukeneita ja mukana kulkeneita. Kiitos!”