4/10/2023

Juustoportti investoi Jalasjärvelle ja Kuopioon

Juustoportti investoi Kuopioon ja Jalasjärvelle.

Juustoportti investoi Kuopioon ja Jalasjärvelle

Olemme panostaneet viime vuosina voimakkaasti tuotekehitykseen ja henkilöstön osaamiseen, joten olemme nyt hienossa kasvuvauhdissa! Rakennamme Kuopiossa uutta ruokatehdasta ja Jalasjärvellä lisätiloja tuotannolle ja varastoinnille. Juustoportti investoi myös uusiin moderneihin tuotantolaitteisiin.

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme uusia työntekijöitä monenlaisiin tehtäviin. Avoinna olevat työpaikat löytyvät sivuiltamme  –  avoimia paikkoja aukeaa lisää syksyn aikana. Muina aikoina kannattaa jättää avoin hakemus.

Rakennamme uutta ruokatehdasta Kuopion Pienen Neulamäen alueelle, jonne tehtaan on määrä valmistua vuoden 2024 loppupuoliskolla. Uuteen tehtaaseen siirtyminen kaksinkertaistaa tuotantokapasiteettimme.

Toiminnan kasvaessa Juustoportti rakentaa ja remontoi uusia tiloja myös Jalasjärven meijerin yhteyteen. Jalasjärven Yrityspuiston alueella on kattavat remontit sekä ulko- että sisätiloissa. Meijerin tiloissa rakennetaan tilaa uudelle tuotannolle ja hankitaan uusia tuotantolaitteita ja -säiliöitä. Uusia tai remontoitavia neliöitä on 2500 m2 ja investointien suuruus on yhteensä viitisen milj. euroa.

Toiminnan kasvua tulee mm. uusista UHT-tuotteista, välipalojen kasvavasta kysynnästä, sekä juustolaremontin prosessiuudistuksesta. Investoinnilla sujuvoitetaan tuotantoa ja toteutetaan yrityksen uutta strategiaa.

 

Kasvisgalleria on herkulliseen ja laadukkaaseen ruokaan keskittynyt ruokatalo Kuopiossa, joka on aloittanut toimintansa Peltolan perheen maatilalla vuonna 1992. Vuonna 2010 Kasvisgalleria liittyi osaksi Juustoportti-konsernia. Liikevaihto on tällä hetkellä lähes 10 miljoonaa euroa ja Kasvisgalleria työllistää vakinaisesti noin 30 työntekijää. Lisäksi sesonkiaikoina on kymmeniä kausityöntekijöitä. Juustoportin ruokatehtaasta Kasvisgalleriasta löytyy lisätietoa nettisivuilta.

Juustoportti on kasvanut pienestä maatilajuustolasta yli 300 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvisgalleria Kuopiossa.