30/1/2022

Juustoportti ja Annimari Korte yhteistyöhön

Juustoportti ja Annimari Korte yhteistyöhön

Juustoportti ja 100 metrin aitojen Suomen ennätyksen haltija Annimari Korte ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuodelle 2022. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan, sekä vegetehtaan  lisäksi viisi liikenneasemaa eri puolilla Suomea, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvisgalleria Kuopiossa. Juustoportin toiminta kulminoituu vastuullisuuteen ja jatkuvaan tuotekehitykseen.

”Annimari on mieluisa yhteistyökumppani Juustoportille, iloisella ja positiivisella asenteella pääsemme pitkälle! Kyllähän se hyvältä tuntuu, että tuotteemme ovat huippu-urheilijan arjessa mukana. Lähdemme innolla yhteistyöhön ja toivotamme Annimarille menestystä kisakauteen.” kertoo Juustoportin markkinoinnista vastaava johtaja Niklas Keski-Kasari.

“Olen maitotuotteiden suurkuluttaja ja Juustoportin tuotteet ovat päivittäisessä käytössäni, joten olen todella innoissani yhteistyöstä Juustoportin kanssa. Kausi 2022 on tärkeä EM-kisojen ja MM-kisojen kanssa ja onnistuneen takareisien kuntoutuksen jälkeen tavoitteeni on juosta kovempaa kuin koskaan. On hienoa, että Juustoportti on tällä matkalla mukana”, kertoo Annimari.