12/9/2023

Kokoustila Juustoportilta

Kokoustila Juustoportilta. Liikenneasemilla on erikokoisia tiloja, joista voi valita omaan tarkoitukseen parhaiten sopivan. Nettisivuiltamme löydät tietoja valmiista kokouspaketeistamme. Tiloja voi varata koko päiväksi, puoleksi päiväksi tai tietyksi ajaksi. Tarjoiluvaihtoehdot räätälöidään yhdessä sen mukaan, mikä teille sopii parhaiten. Tilan varaaminen on helppoa nettisivujemme kautta. Voit myös soittaa suoraan liikenneasemille.

Onnistunut kokous tai koulutus Juustoportilla

Mietitkö missä järjestää kokous, koulutus, palaveri, juhlat tai muu tapaaminen? Juustoportin liikenneasemilla on toimipaikasta riippuen erilaisia ja eri kokoisia tiloja, joista voi valita omaan tarkoitukseen parhaiten sopivan tilan. Tarjoilut järjestyvät helposti monipuolisesta valikoimastamme.

Liikenneasemillamme Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa on toimipaikasta riippuen erikokoisia tiloja, joissa on helppo järjestää kokous, palaveri tai koulutustilaisuus. Tilat soveltuvat hyvin myös erilaisiin muihin juhla- tai ryhmätilaisuuksiin. Tarjoilut onnistuvat kätevästi liikenneaseman tarjonnasta. Meillä on myös valmiita kokouspaketteja, joiden tiedot löytyvät nettisivuiltamme.

Kokoustila voi olla käytössäsi vaikka koko päivän, tai lyhyempään tapaamiseen muutaman tunnin. Järjestämme kokoustilan pöydät tarpeesi mukaisesti, sekä käytettävissäsi on kattavat kokousvälineet.

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja ruokailuun lounas- tai À la carte tarjonnastamme, kokouskahvit tai välipalat onnistuvat myös mainiosti. Suunnitellaan yhdessä teidän ryhmälle sopiva tarjoilu!

Tilan varaaminen on helppoa nettisivujemme kautta, tai voit soitella suoraan liikenneasemille

 • JUUSTOPORTTI JALASJÄRVI
  puh. 06 456 6900
 • JUUSTOPORTTI KUOPIO
  puh. 044 793 8055
 • JUUSTOPORTTI KÄRSÄMÄKI
  puh. 044 580 5880
 • JUUSTOPORTTI MÄNTSÄLÄ
  puh. 044 793 8050
 • JUUSTOPORTTI YLÖJÄRVI
  puh. 044 793 8070

Tervetuloa viettämään onnistunut tapaaminen Juustoportilla! Meiltä saat viihtyisät kokoustilat, sopivat tarjoilut ja hyvän palvelun. 

Juustoportin liikenneasemilla on päivittäin tarjolla maittava lounas, sekä à la carte-listan annokset. Kahvia, herkkuja ja vitriinin tuotteita löytyy pienempään nälkään. Myymälässä on kattava valikoima Juustoportin tuotteita, tärkeimmät päivittäistavarat, sekä erikoistuotteita, joita ei välttämättä muualta löydy. Myymälästä löytyy myös tuliaiset. Ainutlaatuinen juustotiski palvelee kaikkia juuston ystäviä, esillä on paljon erilaisia juustoja ja niitä voi maistella ennen ostopäätöstä. Liikenneasemien yhteydessä on tankkauspisteet, sekä sähköautojen latauspisteet. Tervetuloa herkuttelemaan ja ostoksille Juustoportille!

Päivittäin vaihtuva, maukas ja monipuolinen noutopöytä on katettu arkisin ja viikonloppuisin klo 10.30-15.00 kaikilla Juustoportin liikenneasemilla. Käytämme suomalaista lihaa ja suosimme Juustoportin omia tuotteita. Noutopöydässä onkin aina tarjolla Juustoportin kuuluisaa leipäjuustoa ja leivän päälle sipaistaan aitoa kirnuvoita!

Juustoportin Talon burger -ateria on yksi suosituimmista annoksistamme, eikä syyttä! Hampurilaisen välissä on mehevä suomalainen rotukarjan pihvi pohjanmaalta, Juustoportin leipäjuustoa, paholaisen salsaa, salaattia, tomaattia sekä hampurilais- ja kurkkumajoneesia. Ateria sisältää maalaisranskalaiset, puolen litran hanajuoman, salaattipöydän, kahvin/teen.

Tervetuloa herkuttelemaan ja ostoksille Juustoportille!