8/7/2024

Tien päällä lemmikin kanssa?

Tien päällä lemmikin kanssa?

Keräsimme muutaman vinkin onnistuneelle matkalle

Auto Pidä huoli lemmikin sopivasta lämpötilasta matkan ja taukojen aikana. Viilennä lemmikkiä vaikka suihkuttamalla tai kostealla pyyhkeellä.

Auto Tarjoa juotavaa. Meiltä saat raikasta vettä ja lainakupin.

Auto Tauota matkaa ja anna myös lemmikille jaloittelutaukoja. Varjele tassuja kuumalta asfaltilta. Pihapiirissämme on ulkoilualueita, joissa on hyvä haistella muiden matkaajien terveisiä.

Auto Älä koskaan jätä lemmikkiä kuumaan autoon. Vuorotelkaa niin, että joku on koko pysähdyksen ajan lemmikin kanssa toisten asioidessa sisällä.

Tassunjäljet Toivotamme lemmikit matkaseurueineen tervetulleiksi Juustoportin terasseille! Tassunjäljet

 


Ovatko Juustoportin liikenneasemat jo tutut?

Ruokaa eri tarpeisiin

Juustoportin liikenneasemilla on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja ruokailuun, päivittäin on tarjolla runsas lounas noutopöydästä, ala carte -listan annokset, lämmitettävät täytetyt paninit ja sänärit, sekä vitriinistä löytyvät näppäset, piirakat, pasteijat ja sämpylät.

Tauko Juustoportilla

Meillä on kattavasti erilaisia palveluita tiellä liikkujille aamuvarhaisesta iltaan saakka. Tilamme ovat siistit ja viihtyisät, palvelumme iloista ja autamme mielellämme! Juustokellari-myymälässä on maisteltavana kellaroituja erikoisjuustoja ja kattava valikoima Juustoportin tuotteita. Omien tuotteiden lisäksi myymälään on valittu laadukkaita pientuottajien tuotteita päivittäistavaroiden lisäksi.

Auton tankkaus ja lataus

Meillä on autoille tankkauspisteet (pl. Mäntsälä) ja sähköautojen lataaminen onnistuu helposti ruokailun ja ostosten lomassa.

Vuoden taukopaikka

Juustoportti-ketju valittiin vuoden 2022 taukopaikaksi Tilausajokuljettajat ry:n toimesta. Vuoden taukopaikka -titteli on kiitos ja tunnustus hyvin tehdystä työstä tielläliikkujien hyväksi. Valinnan perusteluina kerrottiin, että Juustoportti on pitkäjänteisesti tehnyt hyvää työtä asiakkaiden eteen. Pysähtyipä missä päin tahansa Suomea, niin Juustoportti on takuuvarma taukopaikka.

Tervetuloa herkuttelemaan hyvällä ruoalla ja tekemään herkullisia ostoksia Jalasjärvelle, Mäntsälään, Kärsämäelle, Ylöjärvelle ja Kuopioon!