18/1/2024

Juustoportin näppäset

Näppäset ovat täytettyjä eväsleipiä, jotka nautitaan kylmänä.

Tuoteuutuus – Näppäset

Juustoportin Näppäset ovat täytettyjä, kylmänä nautittavia eväsleipiä.

Uusia eväsleipiä Juustoportin liikenneasemilta!

Näppäset ovat helppoja eväitä mukaan otetavaksi, sillä ne pakataan kätevään kartonkikoteloon. Pakkauksesta syötäessä ei synny sotkua ja kartonkikotelo on helppo kierrättää kartonkikeräykseen. Välipalan painikkeeksi maistuu vaikkapa Frezza kylmäkahvijuoma tai Hyvin proteiinijuoma, joita löytyy myös liikenneasemiltamme.

Näppäsissä on erilaisia täytevaihtoehtoja valittavaksi, kaikki yhtä herkullisia.

  • kana-caesar
  • chilikana
  • tonnikala
  • lohi-katkarapu
  • nyhtöpossu

Ota testiin eväsnäppäset!

Ruokaa eri tarpeisiin

Juustoportin liikenneasemilla on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja ruokailuun, päivittäin on tarjolla runsas lounas noutopöydästä, ala carte -listan annokset, lämmitettävät täytetyt paninit ja sänärit, sekä vitriinistä löytyvät piirakat, pasteijat ja sämpylät.

Tauko Juustoportilla

Meillä on kattavasti erilaisia palveluita tiellä liikkujille aamuvarhaisesta iltaan saakka. Tilamme ovat siistit ja viihtyisät, palvelumme iloista ja autamme mielellämme! Juustokellari-myymälässä on maisteltavana kellaroituja erikoisjuustoja ja kattava valikoima Juustoportin tuotteita. Omien tuotteiden lisäksi myymälään on valittu laadukkaita pientuottajien tuotteita päivittäistavaroiden lisäksi.

Auton tankkaus ja lataus

Meillä on autoille tankkauspisteet (pl. Mäntsälä) ja sähköautojen lataaminen onnistuu helposti ruokailun ja ostosten lomassa.

Vuoden taukopaikka

Juustoportti-ketju valittiin vuoden 2022 taukopaikaksi Tilausajokuljettajat ry:n toimesta. Vuoden taukopaikka -titteli on kiitos ja tunnustus hyvin tehdystä työstä tielläliikkujien hyväksi. Valinnan perusteluina kerrottiin, että Juustoportti on pitkäjänteisesti tehnyt hyvää työtä asiakkaiden eteen. Pysähtyipä missä päin tahansa Suomea, niin Juustoportti on takuuvarma taukopaikka.

Liikenneasemien yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme.