4/9/2019

Oletko sinä seuraava juustoporttilainen?

Sinä positiivisella asenteella varustettu tekijäihminen, joka olet kiinnostunut työskentelemään Juustoportin Jalasjärven liikenneasemalla – ota yhteyttä!

Haemme hyvän ja työteliään asiakaspalveluasenteen omaavia liikennemyymälätyöntekijöitä sekä kokkeja liikenneasemallemme Jalasjärvelle. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Omaathan myös iloisen mielen ja palvelet asiakkaitamme ylpeänä työstäsi ja työpaikastasi. Työ on kaksivuorotyötä ja liikenneasemamme on auki myös viikonloppuisin. Työ on monipuolista sisältäen kassa- ja keittiötyöskentelyä, ravintolan avustavia tehtäviä sekä kahvilatyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ajan hermolla olevasta työpaikasta sekä mukavan työporukan!

Lisätietoja mahdollisuuksista antaa Pekka Alakoski (040 825 2790, pekka.alakoski@juustoportti.fi).

Hakemukset osoitteessa www.juustoportti.fi/avoimet-tyopaikat.

Haku 30.9.2019 mennessä!

Juustoportti on vastuullisuudestaan tunnettu nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys. Juustoportti työllistää tällä hetkellä lähes 250 henkilöä. Haluamme olla kasvollinen ja hyvä työnantaja, jossa jokainen voi olla ylpeä omasta työstään. Innovatiivinen ja intohimoinen yhdessä tekemisen kulttuuri takaa sen, että saamme tarjottua laadukkaita tuotteita ja palveluita asiakkaillemme Suomessa ja ulkomailla.