30/5/2020

Juustoportti onnittelee kaikkia keväällä 2020 valmistuvia!

ELÄMÄNJANOSTA JA NUOREN NÄLÄSTÄ

Lasten intoa, uteliaisuutta ja oppimisen halua on helppo ihailla. Lapsille kaikki on uutta eikä mikään ole mahdotonta. Jossain vaiheessa murrosikää meihin kaikkiin iskee huoli, tietoisuus, murehdimme tulevaa ja mitä muut meistä ajattelevat.

Se mitä elämältä haluaa ja mitä sen eteen on valmis tekemään, on jokaiselle suuri
ponnistus. Kaikilla ei ole lähtökohtaisesti edes samat edellytykset. Jokaisella aikuistuvalla ihmisille on kuitenkin annettu vapaa tahto ja vastuu päättää omasta elämästään.

Meille Juustoportissa nuoret ovat sydämen asia. Olemme perheyhtiö, jossa toteutetaan perhearvoja. Meillä ei ole oikeutta sanoa mitä juuri sinun pitäisi tehdä, mutta haluamme kannustaa sinua, kuka ikinä oletkin. Luota itseesi, uskalla tarttua toimeen ja ole tarpeeksi
rohkea pyytämään apua, kun siltä tuntuu.

Koulu ja todistukset osoittavat sitoutumista, mutta ne eivät siltikään ole elämän ydin. Tärkeintä on, kuka sinä olet, mitä sinä haluat ja ennen kaikkea miksi. Se saattaa sinulle selvitä kokeilemalla, eksymällä ja löytämällä. Aivan varmasti sinulle tulee yllätyksiä
vastaan, huonoja ja hyviä.

Kun oivaltaa mikä on itselle merkityksellistä ja miksi, voi alkaa tekemään valintoja. Nälkä alkaa kasvamaan. Sitä on valmis kamppailemaan sen puolesta, mihin uskoo.
Päivien kululle on tarkoitus. Aamuisin on hyvä syy herätä, työkään ei tunnu työltä ja
iltaisin voi olla kiitollinen menneestä päivästä. Sellaista elämää me sinulle toivomme ja tällaisia ihmisiä me Juustoportissa tarvitsemme.

Juustoportti haluaa toivottaa kaikille keväällä 2020 valmistuville suuret onnittelut ja tsemppiä tulevaan!