24/5/2024

Uusi ruokalista

Juustoportilla uudet à la carte -ruokalistat

A la carte -ruokalista

Meillä on uusi ruokalista kesäkaudelle! Tutustu ruokalistaan osoitteessa www.juustoportti.fi/liikenneasemat ja tule herkuttelemaan! 💚☀️

Keittiö suosittelee

Olemme koonnet sinua varten Juustoportin suosituimmat ja maukkaimmat annokset keittiö suosittelee -listalle. Onko siinä suosikkisi?


Tule maistamaan esimerkiksi keittiömestarin kesäistä grillipihviä tai tomaattista kesäkurpitsapastaa.


Ovatko Juustoportin liikenneasemat jo tutut?

Leipä, lounas tai à la carte -listan herkut

Meillä on päivittäin tarjolla herkullinen noutopöytä, sekä ala carte -listan herkut. Pienempään nälkään suosittelemme itse tekemiämme panineja tai sänäreitä, eli täytettyjä leipiä, jotka nautitaan lämmitettynä, tai kylmänä nautittavia näppäsiä. Kahvin kanssa maistuu leipäjuusto lakkahillolla.

Maistele juustoja

Ainutlaatuisella juustotiskillä on tarjolla mittava määrä voitokkaita erikoisjuustojamme, joita voi maistella ennen ostopäätöstä. Kattavan Juustoportin tuotteiden valikoiman ja päivittäistavaroiden lisäksi olemme valinneet myymälään laadukkaita pientuottajien tuotteita. Auton tankkaus ja sähköautojen suurteholataaminen onnistuu helposti ruokailun ja ostosten yhteydessä. Meillä on myös hyvät kokouspalvelut erilaisiin tarpeisiin.

Vuoden taukopaikka

Juustoportti-ketju valittiin vuoden 2022 taukopaikaksi Tilausajokuljettajat ry:n toimesta. Vuoden taukopaikka -titteli on kiitos ja tunnustus hyvin tehdystä työstä tielläliikkujien hyväksi. Valinnan perusteluina kerrottiin, että Juustoportti on pitkäjänteisesti tehnyt hyvää työtä asiakkaiden eteen. Pysähtyipä missä päin tahansa Suomea, niin Juustoportti on takuuvarma taukopaikka.

Tervetuloa herkuttelemaan hyvällä ruoalla ja tekemään herkullisia ostoksia.

Juustoportti JalasjärviJuustoportti MäntsäläJuustoportti Kärsämäki –  Juustoportti YlöjärviJuustoportti Kuopio