2/9/2020

Syksyn 2020 uutuustuotteet

Juustoportti Friendly Viking’s Greek Style O’gurtit ovat kreikkalaistyylisiä kauravälipaloja, joita käytetään kuin jogurttia. Ne on valmistettu puhtaasta suomalaisesta kaurasta Jalasjärvellä, Etelä-Pohjanmaalla ja ovat täysin kasvipohjaisia. Greek Style O’gurtit ovat rakenteeltaan pehmeän lohkeavia ja ihanan täyteläisiä. Lue lisää täältä.

 Juustoportti Vapaan lehmän laktoositon kevytmaitojuoma 500 ml on tuttua vastuullista maitoa pienemmässä pakkauskoossa. Tämä 500 ml maitojuoma säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Lue lisää täältä.

Juustoportti luomu vuohenmaito on raikasta ja täysin suomalaista vuohenmaitoa. Juustoportin luomutuotetun vuohenmaidon maku saa raikkautensa Suomen puhtaasta luonnosta. Vuohenmaitoa voi käyttää sellaisenaan tai ruoanlaitossa. Kokeile! Lue lisää tuotteesta täältä.

Juustoportti KauraKeVi on nyt Friendly Viking’s Sour Oat! Tuttu KauraKeVi siirtyy syksyn aikana kansainvälisen Friendly Viking’s -brändin alle. Tuote saa uuden nimen, Sour Oat, ja on jatkossa gluteeniton.