31/1/2022

Uutuustuotteet pian kaupoissa!

Terveisiä uutuustuotteiden parista!

Uusi tuote on palkinto intohimoisesta työstä. Uuden tuotteen valmistamiseen tarvitaan usean tiimin oivalluksia, onnistumisia ja saumatonta yhteistyötä. Tässä vaiheessa helmikuun uutuustuotteet ovat matkalla kauppoihin ja nyt voimme toivoa, että pidätte niistä yhtä paljon kuin me pidämme!

Hyvin proteiinivanukas suklaa 180 g on ensimmäinen, joka on aidosti sokeroimaton JA makeutusaineeton proteiinivanukas. Proteiinia on 20 grammaa pakkauksessa ja tuote on laktoositon. Tuote on laajasti eri kauppojen hyllyillä.

Hyvin juotavien kreikkalaisten jogurttien sarjaan tulee uutuusmakuna banaani, joka on suosittu perusmaku. Terveellinen välipala kotona tai vaikka eväänä nautittavaksi. Tämä uutuus löytyy myös kattavasti eri kaupparyhmistä.

Hyvin proteiinijuomien tuoteryhmä kasvaa myös kaakao-vadelman makuyhdistelmällä. Aikaisemmat maut ovat kaakao ja kaakao-banaani. Proteiinijuomat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä, joten sellaisen on helppo napata mukaan vaikka treenikassiin. Proteiinia on 20 grammaa pakkauksessa ja tuote on laktoositon.

Hyvin mustikka-mansikka-vadelmajogurttia on toivottu monipakkaukseen ja nyt toive on toteutettu. Monipakkauksessa on neljä 120 gramman pikaria, josta riittää herkuteltavaa useammalle välipalalle. Marjainen mustikka-mansikka-vadelmamaku löytyy myös 1 kilon jogurttina, sekä 150 gramman rahkana.

Juustoportin keittosarjassa herkutellaan täyteläisellä ja suomalaisella Herkkusieni-pekonikeitolla. Maun salaisuutena on Juustoportin Isabella-juusto ja suomalaiset herkkusienet ja pekoni. Keitot ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Keittosarjaan kuuluu myös Kuhakeitto ja Savuporo-juustokeitto.

Friendly Viking´s uutuuksia ovat vaniljan ja kaakaon makuiset kasviproteiinijuomat, jotka ovat gluteenittomia ja soijattomia. Nämä vegaaniset juomat sisältävät korkealaatuista kasviproteiinia härkäpavusta, proteiinia on 20 grammaa pakkausta kohden. Kasviproteiinijuomat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä, mutta maistuvat parhaalta kylmänä.

Friendly Viking´s Greek Style O´gurt mansikka on kasvipohjainen vaihtoehto kreikkalaistyylisille jogurteille. Se on täyteläisen lohkeava kauravälipala, joka on valmistettu gluteenittomasta suomalaisesta kaurasta. Tuote on vegaaninen.