27/1/2021

UUTUUSTUOTTEITA

Juustoportin uutuustuotteet

Uutuustuotteita!

Iloksemme saamme paljastaa talven uutuustuotteet, niitä onkin monia erilaisia!

Suomalaisuutta vaalien tuomme markkinoille herkullisia keittoja; Viinitarhurin juustokeiton ja Savuporojuustokeiton. Keittojen valmistuksessa käytetään Juustoportin juustoja ja suomalaista lämminsavuporonlihaa, näin ollen keitoilla on Hyvä Suomesta-tunnus.

Päivänvalon näkevät Hyvin tuotesarjan juotavat kreikkalaiset jogurtit sekä proteiinijuomat. Hyvin tuoteperheen lupaus sokeroimattomuudesta ja makeutusaineettomuudesta pätee myös näihin tuotteisiin. Näppärän kokonsa vuoksi juotavat jogurtit ja proteiinijuomat sopivat erityisen hyvin mukaan otettavaksi, mutta toimivat vallan mainiosti myös aamu- tai välipalana kotona. Ja maistuu yhtä hyvin perheen pikkuväelle kuin aikuisillekin.

Vapaan lehmän tuoteperhe kasvaa 400 gramman täyteläisellä, 4 % rasvaa sisältävällä luonnonjogurtilla, joka on myös hiilineutraali. Kerrottakoon tässä myös, että Juustoportin Vapaan lehmän maito tulee tiloilta, joilla lehmät saavat laiduntaa kesäisin, ympärivuotisen ulkoilun lisäksi. Laidunnus on merkittävä edistysaskel eläinten hyvinvointia parannettaessa ja olemme erittäin kiitollisia tuottajillemme, jotka ovat sitoutuneet näihin kaikkiin Vapaan lehmän hyvinvointitekijöihin.

Friendly Viking’s-uutuuksia ovat 350 g O’gurtit, kaurapohjaiset välipalat, jotka sopivat mm. vegaaniseen tai gluteenittomaan ruokavalioon. Maustamaton O’gurt ei luonnollisesti sisällä lisättyä sokeria, ja Mango ja Berries ovat vähäsokerisia. Ne sopivat täydellisesti aamiaiseksi tai välipalaksi koko perheelle. Kaikki Friendly Viking’s -tuotteet valmistetaan suomalaisesta kaurasta.