13/8/2023

Juustoportin välipalavinkit moneen makuun

Juustoportin välipalavinkit

Juustoportin tuotteista löytyy välipaloja moneen makuun

Hyvä välipala aterioiden välissä auttaa jaksamaan ja tuo hyvää mieltä! Juustoportin välipalavinkit auttavat valitsemaan sopivimmat tuotteet koululaiselle, seniorille, evääksi töihin tai vaikkapa kisareissulle. 

Sokeroimattomat ja makeutusaineettomat Hyvin-tuotteet sopivat välipalaksi HYVIN. Tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima erilaisia tuotteita mehuista, proteiinivanukkaaseen ja jogurtista kaakaojuomaan ja mehukeittoon. Suomen kansallisherkkunakin tunnettu leipäjuusto maistuu sellaisenaan, kylmänä tai lämmitettynä. Leipäjuustossa on paljon proteiinia ja kalsiumia, joten se pitää pitkään nälän loitolla.

Työpäivän lomassa ansaitun ruokanautinnon tuo puuro, jossa mansikkahillo kulkee mukana. Kätevää, sillä enää ei tarvita useita eväsrasioita puurolounaaseen. Valita voi moniviljapuuron tai riisipuuron väliltä, molempien mukana tuleva mansikkahillo saa puuron maistumaan myös herkkusuille. Perinteisen viilin ystävälle löytyy 1 % rasvaa sisältävä viili, jonka maku hurmaa raikkaudellaan. Viili maistuu sellaisenaan, tai mukaan voi lorauttaa Hyvin mehukeittoa.

Päivän herkutteluhetken kruunaa lakkajogurtti, jonka suuremmasta pakkauskoosta saattaa riittää useammallekin nautiskelijalle. Pohjoisten soiden lakka on makuna yksi jogurttiperheemme vanhimmista, se on lunastanut paikkansa suosikkimakujen joukosta. Juustoportin AB-jogurtit ovat paksun samettisia, maultaan herkullisia ja ne valmistetaan suomalaisesta maidosta. Lakkaa pääsee maistelemaan myös jogurttirahkana, joita on lakan lisäksi muitakin makuja, vanilja ja mansikka. Kannattaa maistaa ihan kaikkia!

Maidottomien välipalojen ystävät nauttivat mansikkakauravälipalaa, joka on ihanan lohkeavaa ja suussa sulavaa. Mikäli kauratuotteet ovat lähellä sydäntäsi, tutustu koko kauraperheeseen täällä. Frezza-kylmäkahvijuomista löytyy myös kaksi kaurapohjaista tuotetta; Frezza Chill Oat on herkullinen kahvikaurajuoma, jossa yhdistyy täyteläinen suklaan ja raikkaan appelsiinin maku, sekä Oat There on makean pehmeä vaniljan ja karamellin makuinen kaurakahvijuoma.

Frezza on Suomen suosituin kylmä kahvijuoma, joka löytyy kaupan kahvi- tai kylmähyllyltä. Frezza maitokahvijuomat ovat laktoosittomia ja kaikki Frezzat on pakattu uudelleensuljettavaan pantilliseen kierrätysmuovipulloon. Frezza-juomien kahvi on Rainforest Alliance-vastuullisuussertifioitua. Kylmä juoma sopii herkutteluhetkiin ja toimii raikkaana jälkiruokana tai nopeana välipalana, vaikka mukaan otettavaksi.

Löytyykö nämä Juustoportin välipalavinkit lähikaupastasi?

Juustoportin tuotteita on saatavilla kautta maan, mutta mikäli omassa lähikaupassasi ei lempituotettasi vielä ole, kannattaa kysyä kauppaa tilaamaan, se usein onnistuu. Ja Juustoportin liikenneasemillahan on saatavilla kaikkia Juustoportin tuotteita.

 

Juustoportin tuotteita on saatavilla kautta maan, mutta mikäli omassa lähikaupassasi ei lempituotettasi vielä ole, kannattaa kysyä kauppaa tilaamaan, se usein onnistuu. Hyvin juotava jogurtti maistuu koululaiselle välipalaksi. Hyvin mehukeitto, jogurtti tai mehu maistuu aamupalalla.