30/11/2023

Puuro makoisalla mansikkahillolla

Maistuuko puuro makoisalla mansikkahillolla? Juustoportin puuroja sulostuttaa mukana tuleva mansikkahillo. Maista täyteläinen riisipuuro tai moniviljapuuro.

Maistuuko puuro makoisalla mansikkahillolla?

Juustoportin puuroja sulostuttaa mukana tuleva mansikkahillo – Maista täyteläinen riisipuuro tai moniviljapuuro

Täyteläinen puuro makoisalla mansikkahillolla ovat uusi tapa nauttia herkullisesta puurosta. Mukana tuleva mansikkahillo saa puuron maistumaan eväänä töissä tai reissussa, jossa säilytystila on rajallista. Puuron voi lämmittää pakkauksessaan, kunhan irrotat alumiinikannen ensin. Valmistus on helppoa:

  1. Lämmitä puuro mikrossa tai nauti sellaisenaan
  2. Lisää mukana tulevan mansikkahillon puuron päälle
  3. Nauti makoisa ja täyteläinen puuro mansikkahillolla

Mukana tuleva mansikkahillo houkuttelee herkkusuita

Mukana tulevalla mansikkahillolla saat helposti makua ja makeutta puuroon, joten se sopii monen makumieltymyksiin. Täyteläiset puurot ovat laktoosittomia ja riisipuuro myös gluteeniton. Molemmissa tuotteissa on Avainlippu, joka on suomalaisen työn tunnus.

Täyteläiset puurot hillokansineen ovat saatavilla kaupoissa, sekä Juustoportin liikenneasemilta

Mikäli lähikaupastasi ei näitä puuroja vielä löydy, kysäise kaupan henkilökunnalta voisiko nämä puurot saada valikoimiin.

Meillä on ruokatehdas Kasvisgalleria Kuopiossa

Juustoportin puurot valmistetaan omassa ruokatehtaassamme, Kasvisgalleriassa Kuopiossa. Meillä on innovatiivinen tuotekehitys ja tarkat laatustandardit, joten voimme valmistaa uudenlaisia tuotteita, joiden puhtaus ja tuoteturvallisuus on taattua. Käytämme laadukkaita raaka-aineita, jotka ovat avainasemassa korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa, ne takaavat tuotteiden maistuvuuden.

Valmistamme puurojen lisäksi myös muita valmisruokia, kuten pehmeän rouheita keittoja, joiden kannessa on keittoon lisättävä siemenseos. Tai vihannessoseita, joista on helppo valmistaa keittoja, laatikoita tai leipoa maistuvia leivonnaisia. Tutustu tuotteisiimme nettisivuillamme. ja hae inspiraatiota miten valmistat esimerkiksi punajuurilettuja tai bataattikakkua.

 

Tutustu tuotteisiin