Ihmiset

Hyvinvointia ihmisille

Me haluamme luoda hyvää ihmisille ympärillemme. Teemme tuotteita ja palvelemme liikenneasemalla niin, että on helppo tehdä itselle sopivia hyvinvoinnin valintoja. Panostamme hyvinvointiin myös työpaikalla. Tavoitteenamme on olla yritys, jota voi suositella hyvillä mielin myös muille, oli sitten asiakas, toimittaja tai juustoporttilainen!

Hyvinvointia hyvästä ruuasta

Omaa hyvinvointia voi tukea monilla tavoin, esimerkiksi ruuan avulla.  Tämän me olemme halunneet tehdä helpoksi, niin kaikissa Juustoportin tuotteissa kuin liikenneasemillamme. Teemme tuotteemme ajatuksella, että niissä on aina jotain hieman parempaa. Tähän asti se on tarkoittanut esimerkiksi aidosti sokeroimattoman ja makeutusaineettoman Hyvin-tuoteperheen kehittämistä. Hyvin-tuoteperheellä onkin suuri merkitys kansanterveydellisellä tasolla: vuodessa ne vähentävät suomalaisten sokerin kulutusta jopa miljoonalla kilolla verrattuna, jos sama määrä käytettäisiin sokeroituja tuotteita!

Tulevaisuudessakin haluamme kehittää tuotteita, jotka tukevat monipuolista hyvinvointia ja terveyttä. Sen takia pidämme jatkuvasti tuntosarvemme pystyssä uusille ideoille.

Turvalliset tuotteet

Vastuullisuutta ovat turvalliset tuotteet, joita voi syödä hyvillä mielin. Tuotteiden turvallisuudesta huolehditaan monilla tavoin. Tuotantolaitoksissa on sertifioitu elintarviketurvallisuusjärjestelmä IFS Food, jonka vaatimusten mukaisesti koko ruokaketjun tuoteturvallisuus ja laatu varmistetaan.

Omavalvontanäytteiden avulla tarkastamme jokaisen erän. Koska aina voi tehdä asiat vielä hieman paremmin, tavoittelemme yhä korkeampaa tuotteiden laatua, panostamme toimitusvarmuuteen, tuoteturvallisuuteen ja seuraamme reklamaatioita. Hyvää makua unohtamatta. Se on hyvän tuotteen perusta.

Työpaikkoja ensimmäisiksi kesiksi ja koko työuraksi

Vuosittain meidän juustoporttilaisten joukko kasvaa noin sadalla kesätyöntekijällä. Olemmekin alueemme suurimpia nuorten työllistäjiä. On hienoa olla monen nuoren ensimmäinen työpaikka ja osana nuorten kasvua työelämään. Onpa moni meidän kasvavaan taloomme iloksemme myös palannut tai jäänyt tekemään omaa työuraansa.

Uusien työntekijöiden lisäksi meillä on paljon pitkiä työsuhteita. Osa alkuperäisistä työntekijöistämme on meillä edelleen töissä ja osa on eläköitynyt kunnioitettavan pitkän työuran jälkeen. Jo yli 30 vuoden aikana olemme luoneet yhden uuden työpaikan joka kuukausi. Aloittaessamme toimintaamme meitä oli yrittäjäpariskunnan lisäksi vain muutama henkilö, nyt meitä on jo yli 300!

Työpaikka, jossa on hyvä olla

Sen lisäksi, että tarjoamme työpaikkoja, haluamme huolehtia siitä, että meillä on hyvä tehdä töitä. Arvoihimme kuuluvat tasa-arvo ja syrjimättömyys niin iän, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, alkuperän tai muun takia. Työnantajana olemme saaneet tunnustusta mm. Hyvä työnantaja -yrityksenä. Työpaikan turvallisuudesta huolehtiaksemme ehkäisemme ja seuraamme läheltä piti -ilmoituksia, sekä työtapaturmien määrää.  Henkilökunnalla on mahdollisuus hankkia tarvittavaa koulutusta työpaikalla järjestettävillä kursseilla.

Tavoitteenamme on, että työpaikalla ei tapahtu yhtään työtapaturmaa. Sen lisäksi haluamme olla paras paikka tehdä töitä. Se on kova tavoite, mutta yhdessä me juustoporttilaiset teemme töitä sen eteen joka päivä.

Vastuullisuus tekoina

Vastuullisuutta on lopulta se, että tehdään aitoja tekoja vastuullisuuden edistämiseksi. Sen takia etsimme jatkuvasti omasta toiminnastamme ja ympäriltämme kohtia, joissa voimme tehdä vastuullisuustekoja kaikista vaikuttavimmin. Näin luomme hyvää ympärillemme. Monta tekoa olemme matkallamme ehtineet jo tehdäkin!

2018
Sokeroimaton ja makeutusaineeton Hyvin-tuoteperhe lanseerataan. Hyvin-tuotteet vähentävät suomalaisten sokerin kulutusta jopa miljoonalla kilolla vuosittain!

2015
Toimintajärjestelmämme sertifioidaan. Toimintajärjestelmämme avulla varmistamme korkeaa laatua ja tuoteturvallisuutta.

2007
Hyvä työnantaja -palkinto

Jo aivan alusta asti
Savuton työpaikka

Näihin sitoudumme: YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Terveyttä ja hyvinvointia

Eriarvoisuuden vähentäminen