Yhteiskunta

Suomalainen perheyritys tuo hyvää ympärilleen

Juustoportti on perheyritys, joka haluaa luoda hyvää ympärilleen. Meille se tarkoittaa toimimista avoimesti ja rohkeasti lähellä ja kauempana.

Ylpeänä suomalaisen ketjun osa

Meidän tuotteemme valmistetaan Suomessa, Jalasjärvellä ja Kuopiossa. Raaka-aineina suosimme suomalaista, aina kun se on mahdollista. Maitomme tulee läheltä, reippaan kivenheiton päästä meijeristämme. Liikenneasemillamme puolestaan käytetään suomalaista lihaa ja jokaisesta myymälästä löytyy paljon lähialueen tuottajien tuotteita.

Me teemme ylpeydellä töitä suomalaisen huoltovarmuuden eteen. Se kannattaa, sillä suomalainen ruoka on ainutlaatuinen yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta. Tästä merkkinä voit löytää monesta tuotteestamme Hyvää Suomesta -merkin, joka on osoitus suomalaisesta raaka-aineesta ja työstä.

Yhteispeliä ruokaketjussa

Ruuantuotanto ja asiakkaiden palveleminen tien päällä on lopulta yhteispeliä parhaimmillaan. Sen takia tarvitsemme paljon hyviä yhteistyökumppaneita. Ja niitähän meillä onkin! Maidontuottajamme ja muut raaka-ainetoimittajamme tekevät päivittäin tärkeää työtä hyvän ruuan ja palveluiden mahdollistamiseksi. Omalta osaltamme haluamme varmistaa myös ketjun elinvoimaisuutta, esimerkiksi maksamalla maidontuottajillemme kilpailukykyistä hintaa.

Perheyritys, joka tarjoaa työpaikkoja ja maksaa veronsa Suomeen

Jo yli 30 vuoden ajan olemme pystyneet luomaan joka kuukausi yhden pysyvän työpaikan. Olemmekin alueemme merkittävä työnantaja. Sen lisäksi haluamme suomalaisena perheyrityksenä maksaa veromme Suomeen. Oma yhteiskunnallinen verokädenjälkemme koostuu mm. työntekijöiden eläkemaksuista, sosiaaliturvamaksuista, kiinteistöverosta, ennakonpidätyksestä, tuloverosta ja arvonlisäverosta. Näiden muodostaman yhteiskunnallisen kädenjäljen ja työpaikkojen avulla saadaan aikaan paljon hyvää.

Tunnettu ja tunnustettu kirittäjä

Juustoportti on tunnettu ja tunnustettu perinteisen toimialan haastajana ja ravistelijana sekä uuden kehittäjänä. Olemme saaneet tunnustusta innovatiivisista tuotteista ja toimintamalleista, jotka ovat muuttaneet koko alan tapaa toimia.

Kulttuuritekojen Vuohiluoman Pappila

Yksi Juustoportin paikallisista kulttuuriteoista seisoo Juustoportin meijerin vieressä. Kaunis, keltainen Vuohiluoman pappila on jo kolmas samalla paikalla ja valmistunut vuonna 1893. Kun Juustoportti hankki pappilan omistukseensa vuonna 2017, oli selvää, että talo kunnostetaan vanhaa kunnioittaen, kuitenkin niin, ettei siitä tule museota. Vanhaa kunnioittavasta Pappilan kunnostuksesta saimme tunnustustakin, Ilkan kulttuurikilven. Tämä palkinto annetaan kulttuurimiljöön hyväksi tehdystä työstä.

Vastuullisuus tekoina

Vastuullisuutta on lopulta se, että tehdään aitoja tekoja vastuullisuuden edistämiseksi. Sen takia etsimme jatkuvasti omasta toiminnastamme ja ympäriltämme kohtia, joissa voimme tehdä vastuullisuustekoja kaikista vaikuttavammin ja luoden hyvinvointia niin ympäristölle, ihmisille ja eläimille kuin yhteiskunnallekin. Monta tekoa olemme matkallamme ehtineet jo tehdäkin!

2022
Juustoportin yrittäjäpariskunta palkittiin arvostetussa yrittäjäkilpailussa alan rohkeana uudistajana ja yleisön suosikkina.

2022
Juustoportti on arvostetuin Etelä-Pohjalainen yritys. Kuluttajat arvioivat Juustoportin 70. arvostetuimmaksi brändiksi Taloustutkimuksen tekemässä Brändien arvostus -tutkimuksessa.

2019
Juustoportille myönnetään Ilkan kulttuurikilpi Vuohiluoman Pappilan kunnostamisesta

Näihin sitoutudumme: YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Ei nälkää

Ihmisarvoista työtä ja talouskasvua

Vastuullista kuluttamista