12/5/2022

Vuohenlihaa Juustoportin ruokalistalle

Juustoportti nostaa liikenneasemiensa listoille vuohenlihan. Liha tulee vuohenmaidon tuotanto-ketjusta, jossa lihan tuotantomäärille on haettu kasvua jo vuosien ajan. Tuotantoketju on luotu eri toimijoiden kanssa, joiden mukanaolo mahdollistaa vuohenlihan tuomisen kuluttajien saataville.

”Tämä on hieno osoitus pitkäjänteisestä työstä, jossa yhteinen tahtotila saa aikaan hyviä tuloksia. Vuohenlihan kysynnän kasvu auttaa suomalaisia vuohenmaidon tuottajia ja samalla voimme rikastaa suomalaista ruokakulttuuria” iloitsee Juustoportin markkinoinnista vastaava johtaja Niklas Keski-Kasari.

Vuohenlihan pihviksi jalostaa lihatalo Wotkin’s, jonka kanssa Juustoportti on tehnyt yhteistyötä vuosien ajan. Suomalaista vuohenlihaa on ravintoloissa harvoin saatavilla, joten ruokaketjussa olisi enemmänkin tilaa tämän tyyppisille uutuuksille.

”Aloitamme burger-aterialla, jossa kokeilun kynnys on matalalla. Kesä näyttää miten ruokailijat ottavat annoksen vastaan, sen perustella on helpompi suunnitella tulevia ruokalistoja” palveluliiketoiminnan johtaja Seppo Kuusisaari kertoo.

Vuohenliha-ateria on kesäsuosituslistan Special Capra-burgerateria, joka on saatavilla Juustoportin liikenneasemilla 18.5. alkaen.