1/11/2023

Lahjaksi juustoja

Syksyn ja joulun aika on kuin tehty juustoilla herkutteluun. Juustopakkaus on huomaavainen tapa muistaa ystävää, asiakkaita, työntekijöitä tai yhteistyökumppaneita. Syötävät lahjat ovat monelle mieleisiä ja tulevat varmasti käyttöön. Juustopakkaukset ovat suosittuja niin yrityslahjana, kuin läheisten kesken annettuna.

Lahjaksi juustoja

Juustopakkaus on huomaavainen tapa muistamiselle, sillä syötävät lahjat ovat mieleisiä ja tulevat varmasti käyttöön. Anna lahjaksi juustoja!

Syksyn ja joulun aika on kuin tehty juustoilla herkutteluun, siksi suosittelemme antamaan lahjaksi juustoja. Lahjana juustopakkaus on huomaavainen tapa muistaa ystävää, asiakkaita, työntekijöitä tai yhteistyökumppaneita. Syötävät lahjat ovat monelle mieleisiä ja tulevat varmasti käyttöön. Juustopakkaukset ovat suosittuja niin yrityslahjana, kuin läheisten kesken annettuna.

Huolella valittu, herkullinen juustopakkaus on ihana antaa ja saada. Kokosimme valmiiksi herkullisia juustolahjoja, jotka ilahduttavat ihan sellaisenaan. Juustopakkaus toimii myös osana suurempaa lahjaa, vaikkapa viinin tai herkullisen suklaan kaverina. Mukaan voi liittää myös Juustoportin lahjakortin, jolloin lahjan saaja pääsee valitsemaan juustonsa itse. Kerro meille toiveesi, niin suunnitellaan yhdessä.

Me juustoporttilaiset suosittelemme lahjaksi juustoja!

Tiesithän, että kaikki Juustoportin pitkään kypsytetyt erikoisjuustot ovat suomalaisesta maidosta valmistettuja maukkaita juustoja. Nämä käsityönä tehdyt juustot valmistetaan Jalasjärven liikenneaseman yhteydessä olevassa näyttöjuustolassa ja kypsytetään aidossa juustokellarissa. Siellä niitä harjataan ja hoidetaan, jokaista yksitellen. Juustoportin pitkät perinteet juustojen valmistajana, henkilöstön korkeatasoinen osaaminen sekä laadukkaat raaka-aineet ovat menestyksen salaisuus. Erikoisjuustoista löytyy makuja moneen mieleen, oman suosikit voi löytää rohkeasti kokeilemalla.

VINKKI! Juustoportin juustoista valmistuu myös herkullinen juustotarjotin. Käy kurkkaamassa resepti meidän nettisivuilta!

TIESITKÖ että Juustoportin Brändi-pähkinäjuusto ja Vuohen GR Grand Reserve -juusto voittivat juuri kultamitalit Itävallan Käsiade-juustokilpailussa! Koko juttu löytyy ajankohtaista sivulta.

Valmiisiin juustopakkauksiin voi tutustua esitteessä. Ja juustoja tilaamaan pääsee tästä. Tee tilaus ennen 15.12. niin ehdimme valmistaa juustopakkaukset ajoissa.

Juustoihin voi tutustua täällä.