25/8/2023

Tuoteuutuuksia syksyyn!

Tuoteuutuuksia syksyyn. Juustoportin uudet tuotteet ovat nyt kaupoissa. Toivottavasti pidätte niistä.

Tuoteuutuuksia syksyyn

Juustoportilla on ahkeroitu jo pitkään uusien tuotteiden parissa. Nyt ensimmäiset valmistuspäivät ovat takana ja tuotteet lähetetty matkaan. Pikku hiljaa uutuustuotteita alkaa ilmestymään kauppojen hyllyille, sekä tietenkin meidän liikenneasemille. Odotamme jännityksellä, millaisen vastaanoton ne saavat. Toivottavasti pidätte niistä!

Kaikki tuoteuutuudet pääset näkemään täältä.

Löytyykö lähikaupastasi Juustoportin tuoteuutuudet?

Juustoportin tuotteita on saatavilla kautta maan, mutta mikäli omassa lähikaupassasi ei lempituotettasi vielä ole, kannattaa kysyä kauppaa tilaamaan, se usein onnistuu. Ja Juustoportin liikenneasemillahan on saatavilla kaikkia Juustoportin tuotteita.

 

Tutustu uusiin tuotteisiin ja kokeile heti!

Juustoportin laktoositon kahvikerma on maultaan täyteläistä ja siksi saa kahvin maistumaan entistäkin paremmalta. Kahvikerma ei vaahtoudu, mutta sopii leivontaan ja ruoanlaitossa lisättynä valmiiseen ruokaan. Pitkään haudutettaviin ruokiin suosittelemme Juustoportin ruokakermaa.

Juustoportin laktoositon ruokakerma sopii keittoihin, kastikkeisiin ja uuniruokiin, sekä leivontaan. Ruokakerma ei vaahtoudu, mutta se kestää hyvin kuumentamista ja hauduttamista.

Kuohukerma on yleiskerma, joka sopii monipuolisesti niin jälkiruokiin, leivontaan, kuin ruoanlaittoonkin. Kuohukerman maku on raikas ja kermainen, ja se kestää hyvin kuumennusta. Vaahdotetulla kuohukermalla on hyvä viimeistellä jälkiruoat ja leivonnaiset.

Vispikerma on parhaimmillaan jälkiruoissa ja leivonnaisten koristelussa. Vaahdota vispikerma kylmänä ja kuivassa astiassa. Vispikerma vaahtoutuu hieman kuohukermaa hitaammin, mutta valmistuttuaan se pysyy hyvin ja näyttää kauniilta. Avaamattomana vispikerma säilyy pitkään jääkaapissa.

Kansallisherkuksikin kuvattu leipäjuusto on maistuvaa sellaisenaan, sitä voi lisätä salaattiin, burgereihin, patoihin ja paistoksiin ja jopa nopeasti paistaa pannulla. Juustoportin leipäjuusto valmistetaan suomalaisesta maidosta Jalasjärvellä, perheyrityksen omassa juustolassa.

Juustoportin Crème Fraîche eli ranskankermaa voi käyttää kylmiin tai lämpimiin kastikkeisiin, piirakoihin, täytteisiin, dippeihin tai keittoihin. Monipuolisesti ruoanlaittoon sopiva Crème Fraîche sisältää 18 % rasvaa ja se tuo ihanaa makua ja pehmeyttä ruokaan kuin ruokaan.

Juustoportin raikasta kermaviiliä voi käyttää pohjana erilaisille kastikkeille tai dipeille. Ruoanlaittoon ja leivontaan siitä saa mehevän täytteen suolaisille ja makeille piirakoille. Juustoportin kermaviili valmistetaan Welfare Quality -valvottujen hyvinvointitilojen maidosta

Juustoportin AB-luonnonjogurtti valmistetaan Welfare Quality -valvottujen hyvinvointitilojen maidosta. Laktoositon luonnonjogurtti on pehmeää ja samettista, rasvaa siinä on 2,5 %. Maistuu sellaisenaan, tai marjojen ja granolan kanssa.

Nyt on HYVIN sokeroimatonta ja makeutusaineetonta mehua! Nämä mehut miellyttävät niin lapsia, kuin heidän vanhempiaan. Hiilihydraatteja mansikkaisessa mehussa on 4,3 g/100 grammassa. Pakkauksen korkki helpottaa säilytystä. Mehut valmistetaan Juustoportilla Jalasjärvellä.

Juustoportin iskukuumennettua eli UHT-maitojuomaa voi käyttää monipuolisesti. Se maistuu raikkaalta sellaisenaan, sekä sopii ruoanlaittoon ja leivontaan. Iskukuumennus tarkoittaa maidon kuumentamista muutamaksi sekunniksi +135 asteiseksi. Lämpökäsittelyn ansiosta maito säilyy avaamattomana pitkään huoneenlämmössä, mikä helpottaa elämää mökillä tai retkillä.