Maidot

Juustoportti Vapaan lehmän täysmaito 1 l

Hiilineutraalia maitoa!
Juustoportti Vapaan lehmän täysmaito 1 l

Ravintosisältö / 100 g

energia
270 kJ / 64 kcal
rasva
3,5 g
josta tyydyttynyttä
2,0 g
hiilihydraatit
4,8 g
josta sokereita
4,8 g
proteiini
3,2 g
suola
0,1 g
kalsium
120 mg (15 %*)
riboflaviini
0,2 mg (14 %*)
B12-vitamiini
0,4 µg (16 %*)
*päivän saantisuosituksesta

Ainekset

Pastöroitu täysMAITO (Suomi)

Lisäominaisuudet

Hiilineutraali
Hyvää Suomesta
Pakkauskartongissa puuta -10 %
Vapaan lehmän tuotteet
Welfare quality
EAN 6408653125660

Vapaan lehmän maito on vastuullisempi valinta

Juustoportin Vapaan lehmän maito on monipuolisesti vastuullista maitoa ja valinta niin ympäristön, eläinten ja ihmisten puolesta. Hyvitämme Vapaan lehmän maitojen hiilijalanjäljen kokonaan. Vihdoinkin siis maito, joka ei kiihdytä ilmastonmuutosta.

Myös eläimet voivat hyvin. Ne asuvat pihatoissa ja saavat ulkoilla halutessaan ympäri vuoden. Juustoportin Vapaan lehmän maito sai ensimmäisenä Euroopassa maailmanlaajuisen eläinten hyvinvointia mittaavan edistyneen tason Welfare Quality-sertifikaatin. GMO-vapaa maito kerätään hyvinvointisopimustiloilta, joille maksetaan tavallista korkeampaa tuottajahintaa.

Meijerissämme käytetään nykyaikaista huipputeknologiaa. Unohtamatta korkeaa osaamista, jota henkilökunnallamme on. Nämä mahdollistavat myös pitkän säilyvyyden maidoissamme. Pidempään säilyvä maito kerätään tiloilta, valmistetaan uusimmalla mahdollisella tuotantotekniikalla, pastöroidaan +72C ja pakataan ultrapuhtaalla pakkauslinjalla. Juustoportin maitoon ei lisätä mitään, vaan se on raikasta ja tavallista maitoa.