14/5/2024

Halla-juustoa pannulle, parilaan tai grilliin

Valitse suomalainen Halla

Onko Halla-juusto sinulle tuttu?

Valitse suomalainen juusto

Juustoportin Halla-juusto on kova, maultaan sopivan suolainen, mintulla maustettu suomalainen juusto. Se valmistetaan suomalaisesta lehmän- ja vuohenmaidosta Jalasjärvellä, Etelä-Pohjanmaalla. Myös luomuna.

Halla kestää kuumuutta ja säilyttää rakenteensa, kuten paistettavan juuston kuuluukin, siksi se sopii yhtä hyvin pannuun, parilaan tai grilliin. Maku ja ulkonäkö ovat parhaimmillaan kun juusto paistetaan viipaleina molemmilta puolilta grillissä tai kuumalla pannulla, käytä hieman rasvaa. Halla sopii erittäin hyvin myös kuutioituna grillivartaisiin. Tuote on laktoositon ja voimakassuolainen.


Paista pannulla, parilalla tai grillissä – Nauti sellaisenaan tai käytä salaatissa, vartaissa, burgerissa tai wokissa

Halla on monipuolinen juusto, joka sopii monenlaiseen ruoanlaittoon ympäri vuoden -niin kotona, kuin mökilläkin. Se on helppokäyttöinen ja suomalainen valinta tuomaan ruokaisuutta ja makua erilaisiin ruokiin. Nauti sellaisenaan paistettuina viipaleina tai tikkuina tsatsikin kanssa, tai herkuttele hedelmien kanssa, lisää salaatteihin, vartaisiin, burgereihin, lämpimiin leipiin, pastoihin tai wokkeihin. Vain mielikuvitus on rajana!

Katso reseptejä ja käyttövinkkejä nettisivuilta.


Kaupoissa kautta maan

Hallajuustoa on saatavilla kaupoissa kautta maan, grillattavien juustojen hyllyssä, sekä tietenkin Juustoportin omilla liikenneasemilla Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa.

Mikäli tuotetta ei omasta lähikaupastasi vielä löydy, kannattaa kauppaa toivoa sitä tilaamaan, se usein onnistuu!

Kerro toiveesi kaupassa tai seuraavien linkkien kautta: K-ryhmän toiveet – S-ryhmän toiveet


Juustoportin Halla-juusto on..

✨ suomalaisesta maidosta perheyrityksessä valmistettu

✨ myös Luomu

✨ laktoositon

✨ Hyvää Suomesta

✨ monipuolinen juusto pannulle, parilaan ja grilliin


Tiesitkö että..

Tuotteen nimi syntyi tuotekehittelyvaiheessa, jossa koimme Suomen suven vaihtelut grillin ääressä. Eräänä koleana päivänä testiryhmän jäsenen mieleen tuli kauneimmaksikin lauseeksi nimetty ”alavilla mailla hallan vaaraa”. Näin syntyi Juustoportin Halla, suomalaisten kesäöiden ihme.

Valitse suomalainen juusto