Pääruuat

Halla-vihannesvuoka

4 annosta

Ainekset

200 g minipaprikoita
2 maissia
2 isoa punasipulia
100 g perunoita
250 g varsiparsakaalia
200 g kirsikkatomaatteja
2 pkt Juustoportin Halla-juustoa
öljyä
suolaa
pippuria

Ohje

  1. Pese ja viipaloi peruna ohuiksi siivuiksi.
  2. Käsittele muut kasvikset: pese minipaprikat, kirsikkatomaatit ja varsiparsakaalit, kuori ja leikkaa punasipulit suuriksi lohkoiksi, puolita maissintähkät.
  3. Lisää minipaprikat, maissit, punasipulit ja perunat uunivuokaan, lorauta kasvisten päälle öljyä sekä suolaa ja pippuria.
  4. Paista +200 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.
  5. Lisää varsiparsakaalit ja kirsikkatomaatit ja paista vielä n. 10 minuutta.
  6. Viipaloi Halla-juustot ja paahda pannulla, kunnes saavat kauniin värin.
  7. Kun kasvikset ovat kypsyneet, ota ne pois uunista. Lisää paistetut Halla-juustot kasvisten päälle ja tarjoile heti!