Juustot

Niin kuin nimestä voisi päätellä, niin meillä juustoille annetaan aikaa ja rakkautta. Sillä kaiken voi tehdä vähän paremmin, ja vähän paremman makuiseksi. Kuten Suomen suosituimmat leipäjuustomme, täyteläiset murukolojuustomme, sekä kansainvälisesti palkitut erikoisjuustomme, Hallaa unohtamatta.

Juustoportti Halla 150 g paistettava juusto

Paista tai pariloi!
Paista Halla-juustoa pannulla, parilalla tai grillissä. Halla valmistetaan suomalaisesta lehmän- ja vuohenmaidosta ja maustetaan mintulla.

Ravintosisältö / 100 g

energia
1170 kJ / 280 kcal
rasva
22 g
josta tyydyttynyttä
13 g
hiilihydraatit
2,0 g
josta sokereita
2,0 g
proteiini
19 g
suola
2,2 g
Laktoosia 0 g / 100 g

Voimakassuolainen

Ainekset

Pastöroitu vuohen- ja lehmänMAITO (Suomi), suola, minttu

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Voimakassuolainen
EAN 6408655062307

Suomalainen Halla-juusto

Halla on täydellinen juusto grillaamisen ja paistamiseen, sillä se kestää kuumuutta kuten paistettavan juuston kuuluukin. Halla on suomalainen juusto, joka maistuu sellaisenaan paistettuna, burgerin välissä tai paneroituna juustotikkuina. Halla valmistetaan suomalaisesta lehmän- ja vuohenmaidosta ja on maustettu mintulla. Juustoportti on perheyritys, joka on saanut tunnustusta hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan uudistajana, saaden mm. Euroopan ensimmäisenä eläinten hyvinvointia mittaavan Welfare Quality® -sertifikaatin. Juustoportti on jo yli 30 vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.