Juustot

Niin kuin nimestä voisi päätellä, niin meillä juustoille annetaan aikaa ja rakkautta. Sillä kaiken voi tehdä vähän paremmin, ja vähän paremman makuiseksi. Kuten Suomen suosituimmat leipäjuustomme, täyteläiset murukolojuustomme, sekä kansainvälisesti palkitut erikoisjuustomme, Hallaa unohtamatta.

Juustoportti Keisarin juustokiekko noin 5 kg

Juustoportti Keisarin juustokiekko noin 5 kg

Ravintosisältö / 100 g

energia
1670 kJ / 400 kcal
rasva
34 g
josta tyydyttynyttä
21 g
hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
proteiini
24 g
suola
1,4 g
Laktoosia 0 g / 100 g

Ainekset

Pastöroitu MAITO ja vuohenMAITO (Suomi), suola, hapate, säilöntäaine (E252). 

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Voimakassuolainen
EAN 2386570700006

Kahdeksan kuukautta kypsyneeseen Keisarin juusto valmistetaan sekä vuohen, että lehmän maidosta. Kypsytyksen ansiosta Keisarin juustossa on ainutlaatuinen maku, vuohenmaito antaa juustolle särmikkyyttä ja lehmänmaito mehevyyttä. Nimensä juusto on saanut Keisarintiestä, jonka varrella Juustoportin näyttöjuustola sijaitsee. Keisarin juusto on valittu useampana vuotena juustokilpailujen yleisön suosikiksi.
Juustoportin pitkään kypsytetyt erikoisjuustot valmistetaan käsityönä Jalasjärven liikenneaseman yhteydessä olevassa näyttöjuustolassa. Samaisessa pihapiirissä sijaitsee myös aito juustokellari, jossa nämä suomalaisesta maidosta valmistetut erikoisjuustot kypsytetään. Erikoisjuustot sopivat erityisen hyvin juustotarjottimelle ja suurimpaan intohimoon niitä voi syödä sellaisenaan, suoraan rasiasta. Ruoanlaittoon ja leivontaan erikoisjuustot tuovat makua ja täyteläisyyttä. Oman suosikin voi löytää rohkeasti kokeilemalla.