Juustot

Niin kuin nimestä voisi päätellä, niin meillä juustoille annetaan aikaa ja rakkautta. Sillä kaiken voi tehdä vähän paremmin, ja vähän paremman makuiseksi. Kuten Suomen suosituimmat leipäjuustomme, täyteläiset murukolojuustomme, sekä kansainvälisesti palkitut erikoisjuustomme, Hallaa unohtamatta.

Juustoportti Tilsit juustokiekko noin 5 kg

Juustoportti Tilsit juustokiekko noin 5 kg

Ravintosisältö / 100 g

energia
1630 kJ / 390 kcal
rasva
33 g
josta tyydyttynyttä
20 g
hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
proteiini
24 g
suola
1,4 g
Laktoosia 0 g / 100 g

Ainekset

Pastöroitu MAITO (Suomi), suola, hapate, säilöntäaine (E252).

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Voimakassuolainen
EAN 2386570600009

Kuusi kuukautta kypsytettävän Tilsitin juuret ovat Saksassa. Sen kehittämisessä oli ripaus onnea ja sattumaa, tuloksena ainutlaatuinen juusto, joka sai nimensä tuolloisen synnyinpaikkansa mukaan. Juustoportin Tilsit on voimakas ja maukas juusto. Juuston kittipinta on saatu aikaan kypsyttämällä juustoa kosteassa juustokellarissa 6 kuukauden ajan ja suolavedellä harjaten, aivan niin kuin alkujaankin se tehtiin. Voimakkaan juuston ystäviä hemmotellaan tässä juustossa erityislaatuisella runsasaromisuudella.
Juustoportin pitkään kypsytetyt erikoisjuustot valmistetaan käsityönä Jalasjärven liikenneaseman yhteydessä olevassa näyttöjuustolassa. Samaisessa pihapiirissä sijaitsee myös aito juustokellari, jossa nämä suomalaisesta maidosta valmistetut erikoisjuustot kypsytetään. Erikoisjuustot sopivat erityisen hyvin juustotarjottimelle ja suurimpaan intohimoon niitä voi syödä sellaisenaan, suoraan rasiasta. Ruoanlaittoon ja leivontaan erikoisjuustot tuovat makua ja täyteläisyyttä. Oman suosikin voi löytää rohkeasti kokeilemalla.